Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips og råd for innredning av bitteliten leilighet

#1

Høst sa for siden:

Vi har kjøpt hotellrom i byen. Sånn føles det i alle fall - ei bittelita leilighet på 32 kvm (sovealkove, bad, liten kjøkkenkrok, lita stue, lang tynn gang) som skal fungere som en "orker ikke kjøre en time hjem/været er for dårlig/lang dag på jobb/kino anyone?" leilighet for to voksne og to barn.

Jeg tenker køyeseng i sovealkoven til ungene og sovesofa på stua til oss voksne. Og jeg trenger tips om gode sovesofaer som ikke trekkes ut og blir lang (det blir tricky i bitteliten stue), men som heller har lengden i selve sofaen og bare slås ut med en liggeplass? Aner ikke om jeg gjør meg forståelig, men vi har allerede to sovesofaer i huset (en kjempegod, en elendig) og de kan ikke brukes fordi de er tosetere som dras ut liksom, jeg trenger en god treseter som ikke trekkes så langt ut som toseterne.

(Jeg er der at jeg veksler mellom jippi og skrekkslagen alt etter hva jeg leser om renteoppgang og sånt gitt.....)


#2

-ea- sa for siden:

Gratulerer med hytte i byen, det er ganske populært har jeg skjønt.


#3

millact sa for siden:

Solgte en god sovesofa i januar. Den var fra Møbelringen. Kostet ca 5000 for 9 år siden. Skal se om jeg finner den på nett. Den likner på denne mobelringen.no/balder-sovesofa#257=2 Men mulig den blir for stor?


#4

frukt sa for siden:

Jeg har Nyhamn fra Ikea, og har hatt Friheten, også fra Ikea. Liker best førstnevnte for den har høy rygg,



#6

Toffskij sa for siden:

Vi har Friheten, jeg liker den. Den er litt på den faste siden, så jeg synes den trenger overmadrass (god plass til oppbevaring av overmadrass og annet sengetøy oppi).


#7

Høst sa for siden:

Tusen takk :) Ja, mange her ute som har det. Vi hadde det jo de første årene, men hadde egentlig tenkt å vente noen år til før vi kjøpte. Nå ble det litt kjappere fordi vi trenger å kunne være litt mer fleksibel i forhold til jobb og skole. :)

Takk for tips, skal sjekke ut linker og sånn - Friheten, det er Ikea kanskje? :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.