Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kul café/bakeri e.l på Majorstuen?

#1

IzziCreo sa for siden:

Minsten skal feires etter endt opptaksprøve og hardt arbeide og vi ser etter en kul café, bakeri eller spisested på Majorstuen. Han er en kresen pjokk så restauranter er ikke det han higer mest etter, men han digger f.eks. Talormade donuts, iskrem og bakervarer in general. Er det noen artige, kule eller litt annerledes steder på Majorstuen som vi kanskje ikke har fått med oss? Det er på dagtid.

Vi kan svinge innom Talormade på vei hjem, men vi hadde lyst til å gjøre noe på Majorstuen slik at vi får med Storesøs-student og Paps som jobber der.


#2

Tallulah sa for siden:

Gioia, kanskje? gioia.is/

De har mer enn is, sjekk dem på insta.


#3

Koma sa for siden:

Jeg vet ikke om Crepes Maison finnes lengre? Det var ett sjarmerende fransk creperie i Sørkedalveien, men vet ikke om det er der lengre, siden det er 2-3 år siden jeg var der sist.


#4

IzziCreo sa for siden:

Takk for tips! Begge steder er absolutt aktuelle. Crepes Maison heter Il Collosseo ser det ut til, men har franske crepes.

Tar gjerne i mot flere også, og kan gjerne legge til steder i sentrum og Bjørvika også, hvis dere har gode tips.


#5

Pepper Lemon sa for siden:

Grains, kanskje? Kul vet jeg ikke om den kan kalles. Fransk, lekre bakervarer, de lager Crêpes osv. Den ligger ved t-banen.


#6

Pamina sa for siden:

Støtter Grains, veldig godt bakverk og mindre varmretter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.