Jeg tok frem honningspannet for å lage meg en god kopp te. Litt underlig boblende overflate, og litt syrlig lukt. Dette har jeg aldri opplevd med honning før.
Er det bare å skrape det opp i matavfallet, eller kan jeg bruke det til noe? Jeg har ca en halv liter. :himle:
Gjæret honning inneholder eddik, blir sur og det dannes gassbobler som viser at gjæren er i ferd med å ødelegge honningen norskbirokt.no/?tag=Vannprosent
Det trodde jeg også. Så har jeg skjønt at det kan være innhold av for mye vann, eller at det de ikke har vært nøye nok med tavlene. Kommer aldri til å kjøpe honning av denne fyren igjen. Han vet tydeligvis ikke hva han driver med.
Det forklarer en del. Jeg syntes det var rart om det var vanlig norsk honning gjennom Honning Centralen.
Det er veldig sjelden at den gjærer. Om det er en seriøs fyr får du helt sikkert ny.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.