Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gave gullbryllup?

#1

Fintdethei! sa for siden:

Hva er gjengs ved gullbryllup og gave? Egne foreldre, bortreist på dagen, skal ikke feire på annen måte. Er det innafor med en blomsterbukett og en god champagne eller noe? Eller er det vanlig med noe mer ekstravagant?


#2

Hyacinth sa for siden:

Vel. Da mine svigers hadde gullbryllup, sa de ingenting til oss, så jeg fant det ikke ut før året etterpå. :haha:

Mine foreldre har ikke hatt, men de pleier å ta oss med på tur ved slike anledninger. Da betaler jo de, da, og ikke vi… Men hvis de arrangerer selskap, ville vi nok gitt vin og blomster. Har ikke grunnen ikke tenkt på det. Men ikke noe ekstravagant.


#3

Musemus sa for siden:

Helt ærlig, så tror jeg ikke engang jeg hadde tenkt på at foreldrene mine eller svigerforeldrene mine skulle fått gave på deres bryllupsdag.
Om det hadde vært en feiring, så kanskje, men ikke ellers.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Takker, da er jeg ikke far off, her. Google ga meg litt voldsomme alternativer, men FP kan man stole på :hjerter:.


#5

Blånn sa for siden:

Broren min og jeg spleiset på 7-retter med vinpakke på Staatholdergården.


#6

Anne C sa for siden:

Mamma og pappa gjorde ikke noe spesielt ut av den dagen. Eller, pappa kjøpte muligens en litt større bukett med blomster enn han pleide.


#7

Lhi-My sa for siden:

Mine svigerforeldre ønsket seg bilde av sine to barn med ektefeller og barn. Jeg tror det var noe de hadde sett hos noen, vi fikk iallfall utførlig beskrevet hvordan bildene skulle være. Jeg og min mann (altså deres sønn) sto sammen og holdt en stor, tom bilderamme foran oss i brysthøyde eller noe. Vi tok også et bilde av våre tre barn og dette ble photoshoppet inn i rammen. Det samme gjorde min manns søster. Disse to bildene ble visstnok igjen photoshoppet inn i et bilde av svigerforeldrene mine som holdt hver sin ramme. De har nå et bilde av seg selv og alle sine etterkommere på veggen sin.

Fant en link: mariskabrounsfotografie.nl/wp-content/uploads/2018/05/Familie-Generatie-portret-Martijn-en-FamilieLOGO-200x300.jpg


#8

Charlie sa for siden:

Morsom idé.

Til gullbryllup ville jeg tenkt «ingen kake, ingen presang». Hadde ikke gjort noe ut av det om de ikke gjør det selv. Dersom de markerer dagen, lite eller stort, ville jeg enten gitt en liten oppmerksomhet om de markerte, eller en større gave om de feiret stort. Aktuell gave kunne fort vært en opplevelse, teaterbilletter, at vi tok dem med på noe med barnebarn osv.


#9

polarjenta sa for siden:

Foreldrene mine inviterte meg og broren min med familier ut på middag. Vi laget et innrammet gratulasjonskort, med brudebilde og et bilde av dem nå også fikk de penger i tillegg.


#10

Strå sa for siden:

Folk som kan feire gullbrullyp har vært gift/etablert så lenge at de har det de trenger, unntatt forbruksvarer, det trenger man alltid. Og opplevelser. Og en fest kanskje. En andre tar ansvar for å arrangere, det hadde jeg ønsket oss. Den generasjonen pleide å kunne det med å danse på fest, så å få en DJ noen timer hadde kanskje vært gøy?


#11

sindrome sa for siden:

Broren min og jeg tok med foreldrene mine, oss, samboeren hans og mine barn på Mamma Mia. Veldig vellykket!


#12

Blånn sa for siden:

Og på torsdag brukte de gavekortet og var strålende fornøyde!


#13

Input sa for siden:

Vi laget middag og hadde fest med oss i nærmeste familie da, svigerforeldrene mine hadde bryllupsdag. Hadde det ikke vært korona hadde vi nok invitert til stor fest med utvidet familie og venner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.