Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er ditt hotteste tips for klær ol. på 80-tallsfest?

#1

Musemus sa for siden:

Ball t-skjorte er i boks. ;) Men hva annet er kult?


#2

Musemus sa for siden:

Må bare tilføye at jeg vil se "ordentlig", altså ikke rosa neontights og sånn - men litt finere 80-talls, hvis det er mulig. :knegg:


#3

meisje sa for siden:

Lewis 501, hvite tennissokker og du er klar.


#4

amo sa for siden:

«Loddefjorpalme» hvis du har langt hår, og store øredobber.


#5

My sa for siden:

Store øreringer, gjerne i plast. Lys leppestift, pastellfarget øyenskygge, tuppert hår.


#6

GinaK sa for siden:

Blå mascara, glinsende lipgloss og vid lys olabukse som er brettet til høyvann. Smalt belte og collegegenser inni buksa. Seilersko eller Converse, helst høye. Kreppet hår.


#7

GinaK sa for siden:

Vi kalte det Grorudpalme.


#8

Musemus sa for siden:

Takk for tips! Hadde kreppa hår og blått skinnskjørt og jakke på forrige fest, men det er 16 år siden nå. Denne gangen har jeg lyst å være litt finere. Skal faktisk til frisøren den dagen (tilfeldig), så jeg kan kanskje be henne om å gjøre håret litt spesielt for kvelden.


#9

amo sa for siden:

Øst/vest problematikk. :p Vi visste nok ikke hva/hvor Grorud var på den tiden, men alle visste hvor Lodikken var. :knegg:


#10

liefje sa for siden:

Jeg var på 80 talls fest for en stund siden. Skulle være litt mer pyntet, så jeg gikk på bruktbutikk og fant en glitrende kjole, litt neon i bakgrunnen av glitteret. Stort, bredt rosa skinnbelte rundt livet. Jeg sjekket i skapet nå og dessverre fant jeg ikke kjolen, ellers kunne den nok gått i arv.


#11

zinatara sa for siden:

Jeg tenker fort på sånne duse pasteller, gjerne fersken, blå og gul dersom man vil gå i en annen retning enn neon. Og så krølle håret med en tynn krøllwand for å imitere permanent og gre ut krøllene etterpå.

Jeg bodde på et lite sted og ei av jentene rundt min alder hadde dette som fast hårsveis i flere år. Hun endte opp med å bare bli kalt Palma i stedet for det egentlige navnet sitt. :eek:


#12

Pesten sa for siden:

Loddefjordpalmen ja. Ikke langt fra meg det.


#13

liefje sa for siden:

Jeg er fra Bergen, og kalte det aldri Loddefjordpalme. Mener vi kalte det Yuccapalme, men er litt usikker.


#14

Che sa for siden:

levis 501 litt oppi rompa med tynt lærbelte.
Skinnbukse
Men når du sier penere 80-talls, så er det vel i dianabluser og bukseskjørt som er pent?
Og skulderputer, ikke minst.


#15

Musemus sa for siden:

Neida, ikke sånn veldig pynta. Men jeg vil ikke kle meg ut, liksom. Som å ta på kostymer man får kjøpt på Temashop.

Blir hvertfall Ball t-skjorte, og muligens en dritkul, blå skinnjakke fra 80-tallet. (Den har skulderputer)


#16

Che sa for siden:

bør vel ha blå mascara for å matche skinnjakka da.


#17

Musemus sa for siden:

Nå kom jeg på barnehagetanta mi (det var vel lov å si på 80-tallet), og hun møter jeg innimellom - hun har fortsatt blå mascara/eyeliner. :knegg:


#18

Madicken sa for siden:

Ikke glem å brette opp ermene på jakka! :knegg:


#19

Drømmedama sa for siden:

Så gøy med 80-tallet! Hår med masse volum. Mange muligheter for å gjøre det litt penere uten å måtte ty til grorudpalme eller rottehale. Hår med skikkelig høyde og store krøller/bølger funker også. Og kanskje ei litta stripe med blått eller rosa eller glitter ellerno(noe som vaskes lett ut)? Vi bandt også chiffonskjerf som stor hårsløyfe. Vær raus med sminken. Øyeskygge, gjerne i blått. Mye blush. Smykker som synes, du kan godt velge store øreringer i sølv- eller gullfarge eller strass i stedet for plast. Mange armbånd. Og gjerne mange litt lange kjeder også. Tenk Madonna. More is more! Converse eller pumps på føttene? Du kan velge veldig fargerikt eller holde deg litt mer nøytral i sort. Nettingstrømper var hot, eller andre strømpebukser med dekor, og korte skjørt, enten trange eller med masse volum. Små, tighte kjoler. Tights funker også. Skinnjakken høres perfekt ut, ellers er oversized dressjakke også riktig(jeg kjøpte herredressjakker og -frakker på loppis og trodde jeg var Madonna). Veske som matcher skoene. Og husk; glitter er aldri, aldri feil.


#20

Musemus sa for siden:

Tusen takk for bra tips! Den blå skinnjakka er litt oversized, men kort. Den er kul! Lurer litt på smykker og sånn også, ja - hvor mye jeg skal dra på, eller om jeg skal ha store gulløreringer, f.eks.


#21

My sa for siden:

Trenger kanskje ikke så mye smykker hvis du har en BALL-t-skjorte? Men store øreringer er bra. :nikker: Mange armbånd også ja, eller skinnsnorer.


#22

Musemus sa for siden:

Takk! Skinnsnorer har jeg faktisk! Jeg er ikke så glad i smykker, så bare noen store øreringer og skinnarmbånd holder i massevis.
Jeg skal til frisøren den dagen, så lurte litt på å få litt rosa shimmer i håret, kanskje. Får se. :nikker:


#23

Polyanna sa for siden:

Jeg liker å se fin ut, hvis det skal være fest. Har aldri fått til sånn "tøyse-stygg på fest" - jeg er sikkert for selvhøytidelig. :knegg:

Så jeg hadde gått for det glamorøse 80-tallet. Masse kult kommer jo tilbake nå. Skulderputer er for eksempel kjempehot igjen!

[img]https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/ylHR08c.uZb5F8ZQE9UgGg--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTY0MDtoPTgzNQ--/https://s.yimg.com/uu/api/res/1.2/I8Ocxll378sNNipDA.4xhg--~B/aD0xMzA0O3c9MTAwMDthcHBpZD15dGFjaHlvbg--/https://media.zenfs.com/en/who_what_wear_581/4e552132493aedd3aceb40aa9f5971cb[/img]
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGpDmoGiGsDUiY3HQYefV4M6sdqYil2XsqoxeIWO7jmMW9xXS8kQ9G-AV1F6iXXN-wsB0&amp;usqp=CAU[/img]

Eller filmbasert, som Flashdance?

Working girl?

Eller Madonna!!


#24

Divine sa for siden:

Jeg har en ekte sånn Flashdance-genser. Rød, kort og oversized med avklipt krage, og så står det Flashdance på den. Helt ekte vare fra 1983. Hvis du bor i nærheten, kan du låne, men noe sier meg at du ikke gjør det?



#26

Madicken sa for siden:

Ja, det er jo mye klær med puffermer for tiden, men ikke skulderputer, da.


#27

My sa for siden:

Joda, jeg ser en hel del skulderputer i butikkene nå også.


#28

Madicken sa for siden:

Hvor?! :hyper:

:hehehe:


#29

Polyanna sa for siden:

Jeg kjøpte en topp med skulderputer i fjor - elsker den! Veldig fint for oss med champagnefasong! :knegg:


#30

Musemus sa for siden:

For et herlig ord!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.