Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God ferdigkake (ikke sjokolade) i butikk - tips?

#1

ingling sa for siden:

Jeg trenger å quicfixe en kake til fredag. Jeg skal ikke bake (det hjelper ikke med forslag til lettbakt, jeg skal ikke bake). Har noen tips om hvor jeg får kjøpt god ferdigkake som ikke er sjokoladekake eller brownies (jeg tyr gjerne til Rema sine nemlig, men har noen med sjokoladeallergi (!) på jobb)? Typ marsipankake eller noe enklere? Jeg har tilgang på Rema, Coop, Kiwi og Meny.


#2

Tjorven sa for siden:

På Kiwi og Meny kan du få levert kake fra Bakehuset. Og dermed kan den inneholde akkurat det du ønsker. Den er god, men dyr.


#3

Syrinx sa for siden:

Hvis vannbakkels er innafor så er de små, fylte i frysedisken gode.

Her har de liggende marsipankaker i frysedisken. De er gode. Tipper at det er Bakehuset eller noe sånt.


#4

GinaK sa for siden:

Brioche? Enig i at vaniljeboller er godt.
Er det til mange? Dersom ikke, 2pk Napoleonskake fra Meny er deilig. Eller liten marsipankake fra Samson, er med bringebær og valnøtter. :)


#5

frukt sa for siden:

Fløterull fra Coop er godt, og de har ofte fyrstekake og suksesskake også.


#6

him sa for siden:

Synes de gule, frosne suksesstertene er gode


#7

ingling sa for siden:

Ooh, masse gode tips! Vi er vel kanskje 15 stk tenker jeg, ikke alle som er fysisk på kontoret. Det er en bursdag, så derfor jeg tenkte litt i marsipankakeretning, men det trenger ikke være så fancy heller, det skal ikke markeres voldsomt. Bestille kake blir litt seint nå, Samson er utenfor rekkevidde, men tar med meg resten av tipsene og tråler frossendisker. :knegg:


#8

IzziCreo sa for siden:

Jeg synes jeg har sett hele, litt mindre marsipankaker på Mega, Meny og faktisk også på noen Rema. Du kan evt ta en telefon først for å høre så du slipper bomtur.


#9

zinatara sa for siden:

Sånne små marsipankaker i frysedisken er helt ok. Romkaken på Rema er ikke god, men den de har på bunnpris syns jeg smaker godt.


#10

Timar sa for siden:

På Kiwi kan du bestille kake dagen før du skal ha den.

Ellers har REMA 1000 frosne makroner. De er dekorative!


#11

ingling sa for siden:

Det ser veldig smidig ut å bestille på Kiwi! Men det er ganske dyrt, og med fare for å høres ut som et grusomt menneske er jeg ikke veldig villig til å bruke mange penger fra egen lomme på akkurat dette. :knegg: Because reasons. Men jeg skal definitivt huske på det ved andre anledninger, det er jo et glimrende konsept!


#12

Bergensis sa for siden:

Makronene frå Rema 1000 er gode! Og dekorative.


#13

ingling sa for siden:

Ja, de makronene er supre, jeg kjøpte det til fredagskaffe for et par uker siden. :humre: Men kan gjentas, så tipper vi ender på det i kombinasjon med en frossenkake av et slag.


#14

Che sa for siden:

Pavlovarull fra Jacobs ble anbefalt i en annen tråd. Jeg har trua.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.