Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hudpleier i Oslo sentrum / Oslo vest - anbefaling?

#1

Bille sa for siden:

Huden er tydeligvis i forandring (and not in an good way), og produktene jeg har brukt i 10-12+ år må tydeligvis opp til vurdering

Kan noen anbefale en god hudpleier, som ikke bare er opptatt av å pushe dyre produkter? Dyre produkter kan for så vidt være løsningen, men trenger først og fremst litt proff veiledning. Tror jeg.

:neie:


#2

GinaK sa for siden:

Er huden din veldig sensitiv? Rød eller sår?Hvis nei og du ikke må til hudpleier ville jeg prøvd å rense med glykolsyrepads, brukt toner med glykolsyre og kjøpt en nattkrem for riktig hudtype. Og kutte ut å sole ansiktet og funnet en solkrem som ikke er klissete som du bruker nå fremover og ut sommermånedene.

Mye billigere enn hudpleier, som sikkert vil pushe dyre produkter. :cool:


#3

Karamell sa for siden:

Og jeg har fått bedre hud og mer glød av å følge tre hudpleieinfluensere (ja, faktisk) på FB. Alle tre er (tilsynelatende) opptatt av å gi gode råd og opptatt av at det ikke skal koste skjorta og litt til. Huden min har ikke blitt yngre av det, men jeg har mer glød om ikke annet. Jeg følger Cassandra Bankson (medisinsk estetiker eller hva det heter på norsk), Hyram og Welsh alle er sikkert egentlig fra Youtube).

Men det jeg har lært er å se på innholdslisten på produktene og det som står først er det det er høyest innhold av. og å unngå parfymetilsetninger.
Retinol er bra for både rynker og kviser fordi det fornyer cellene raskere.
Niacinamid er bra for

Og så har jeg lært om hva som tilbringer fukt til huden.

Men det var ikke dette du spurte om :knegg: Og jeg aner ikke om Oslo.



#5

Kaprifol sa for siden:

Er det noen som har oppdaterte tips?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.