Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fin venninnegave

#1

him sa for siden:

Noen tips? Hva ville du blitt glad for? :D (Det blir prosecco hvis dere ikke får overtalt meg til noe annet)


#2

Karamell sa for siden:

Jeg drikker ikke alkohol, så ville blitt glad for duftpinner, håndkrem, sjokolade, blomster, etc.


#3

Galathea sa for siden:

Jeg blir spesielt glad for hjemmelagde ting/matvarer


#4

My sa for siden:

Kosmetikk, som i gode hudkremer o.l., eller en kurv med gode oster, marmelade, kjeks m.m. Bøker eller blomster. Ullundertøy. Men kanskje aller best er noe hjemmelaget, som f.eks hjemmestrikkede votter, sokker etc, fra folk som driver med sånt.

Eller prosecco. :knegg: Eller rødvin. Et stappfullt påskeegg. Blir i grunnen glad for alt, men vil helst ikke ha gavekort.


#5

Hyacinth sa for siden:

Prosecco er godt, men enda bedre er rosévinen Prosa fra Meinklang. Og enda bedre enn det igjen er sider fra Hardanger. For eksempel Edel fra åkre, Aga eller Hardangergutane.


#6

Acino sa for siden:

Fra venninner blir jeg glad for noe som viser at de har tenkt på akkurat meg. Det kan være ting som hjemmestrikkede sokker, hjemmelagde ting som de vet "er meg meg", sjokolade/smågodt, tid (altså type vi går ut å spiser eller hva som måtte passe) osv. Det er slike ting jeg husker best som feks hjemnesydd handlenett med ett sitat jeg liker ekstra godt.


#7

Retz sa for siden:

Hjemmestrikka sokker, stearinlys, løpesokker, frukt-te, middagsinvitasjon, gavekort på garnbutikk eller bokhandel, vellagret parmesan.

Liker ikke alkohol, bruker ikke sminke og interiør kjøper jeg helst selv. Ekstra glad blir jeg når gaven viser at giveren har brukt tid og energi for å finne noe som passer til akkurat meg. Blir glad for gaver som ikke faller i smak også, dvs jeg blir glad over å få gave generelt, men de tingene blir ofte gitt bort.


#8

Myria sa for siden:

Jeg hadde blitt glad for sjokolade, blomster, potteplanter, stearinlys, garn, god olje eller annet til matlaging og pene servietter. Jeg drikker ikke alkohol i det hele tatt og synes det er synd at vin o.l. ofte er en go to-gave i mangel på noe bedre.


#9

sindrome sa for siden:

Jeg vil ha ting jeg liker (iskaffe, lays potetgull, krokanrull) dvs de tingene jeg liker best og er villig til å bruke kalorier på. Vi ikke ha fancy ting som jeg ikke bruker. Så mitt råd er: hva kjøper venninnen din til seg selv? Det er safe som gave. Jeg vil ikke ha kremer etc som jeg ikke spesifikt ønsker meg/bruker.

Blomster, hvitvin, bobler - alltid bra!!!


#10

millact sa for siden:

Påskeegg med godteri, vin, god kaffe eller en fin dusjsåpe.


#11

Syrinx sa for siden:

Beste vertinnegaven jeg har fått: et brett ferske gårdsegg

"Luksussjokolade", vin, blomster, en god klem...


#12

liefje sa for siden:

Jeg er veldig glad i å lage mat, og setter veldig pris på gaver med spennende matingredienser, gjerne med oppskrift til. Bobler er heller aldri feil (men da heller cremant og champagne for jeg er ikke så glad i prosecco). Ville også blitt veldig glad for en spilleliste, noe hjemmelaget og en kul rar ting fra en reise eller en bruktbutikk er perfekt hvis du kjenner meg godt og vet hva stilen min er. En gang fikk jeg spesielle ostefat av en venninne. Det var virkelig perfekt. En annen gang fikk jeg et pyntefat en venninne har malt selv og en brodert pute. Sååå fine. Bøker er også fine venninnegaver. Eller sånne bittesmå armbånd med perler etc. som man ofte finner billig på reiser. Jeg har alltid på meg mange sånne og vil gjerne ha flere for de går jo i stykker etter hvert.

Jeg vil forresten absolutt ikke ha blomster. Gjerne grønne planter, men ikke blomsterbuketter. Rett og slett fordi jeg er veldig sær på sånt og elsker å kjøpe og dandere blomstene selv. Særlig vil jeg ikke ha blomster akkurat i det mange gjester kommer inn døren.


#13

GinaK sa for siden:

En hvit orkide, spragleplante, sjokolade fra kaffebar, noe hippt som jeg ikke vet om.


#14

nolo sa for siden:

Prosecco eller andre bobler. Sjokolade, te, dusjsåpe, bodylotion, blomster/plante.


#15

Charlie sa for siden:

Har i grunnen det jeg trenger, så setter ekstra pris på en gjennomtenkt, liten gave, som ikke trenger å være dyr, gjerne quirky, rar og morsom, noe som gjør at den er spesielt til meg. Har vi kjent hverandre lenge, kunne det også vært en kopi av et gammelt bilde, et brev eller noe, eller et kort som beskrev et minne, f.eks. Like gjerne noe jeg husker som noe jeg hadde glemt. :elsker:

Alkohol er ikke noe interessant som gave til meg. Hadde det vært gitt til meg, ville det vist hvor lite de kjente meg, - ikke at jeg er avholds, men det er ikke så interessant, bare. Mye heller premium juice og limonade, fra Balholm, Ringi osv., som forgyller hverdagen.

Luksus-sjokolade, feks fra Jentene på tunet, Summerbird eller hva det nå er som kunne vært greit tilgjengelig der man bor, eller noe håndverksmat/ matskatt av noe slag, som jeg ikke kjøper så mye av selv. Og veldig gjerne en hyggelig opplevelse med en venn, enten det er en søndagstur med termos eller en kaffe på kafé.


#16

Fjols sa for siden:

Jeg blir glad for det meste, men elsker å få håndkremer, planter, bøker, hjemmestrikkede ting o.l.

Men, prosecco er oggså en innertier.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.