Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjokoladetrekk som knekker

#1

Charlie sa for siden:

Har laget Sarah Bernhardt i langpanne etter oppskrift på Trines matblogg.

trinesmatblogg.no/recipe/sarah-bernard-langpanne/

Er ikke så fornøyd med sjokoladetrekket. Det knekker langt bortover når man prøver å skjære, så det blir ikke fine stykker, synes jeg.

Kunne kanskje gjort det på en annen måte. Halvere mengden (mulig det da blir vanskelig å dekke pent? ) Høvle sjokolade, eller noe sånt.

Noen som har noen kloke innspill?


#2

Fersken sa for siden:

Jeg bruker å trekke/skjære streker i sjokoladen før den er helt stivnet, da er det lettere å dele om de er dype nok.

Om sjokoladetrekket er for stivt har jeg prøvd å "sage" med en lang skarp kniv uten å legge press på. Har ofte skyld kniven i varmt vann for at den skal gli lettere gjennom.


#3

Syrinx sa for siden:

Sjokolade + smør = skjærbart pluss ekstra godt på smak


#4

sindrome sa for siden:

Skjær med varm kniv?


#5

Nextlife sa for siden:

Jeg ville heller lagd en ganache og smurt oppå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.