Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor bo i London med ungdommer?

#1

zinatara sa for siden:

Vi vurderer å dra til London i sommer. Men litt usikker på hvor og hvordan vi vil bo. Er to voksne og tre tenåringer, så kan potensielt dele oss dersom vi bor på hotell. Men leilighet er også et alternativ. Helst ikke alle på ett rom. Maks budsjett rundt 4-5000 per natt, men gjør ikke noe at det er billigere heller.

Kjenner jeg er litt skeptisk til å leie privat, sist vi skulle til London ble det stress fordi utleier kansellerte dagen før vi skulle reise. Så jeg heller mer mot hotell, leilighetshotell eller iallefall profesjonell utleier.

Noen tips til meg?


#2

millact sa for siden:

Min bror og co bor på leilighetshotell når de er der. Lurer på om de bor nær City, men kan sjekke.



#4

zinatara sa for siden:

Takk for tips, skal sjekke det ut.

Vurderer litt disse hotellene i samme kjede. Bra anmeldelser, sentralt og ser fint ut. Det på Paddington koster mer enn det på Aldgate, men frister litt i forhold til tog til og fra Heathrow.

no.tripadvisor.com/Hotel_Review-g186338-d23500323-Reviews-Wilde_Aparthotels_by_Staycity_Aldgate_Tower_Bridge-London_England.html

no.tripadvisor.com/Hotel_Review-g186338-d23500327-Reviews-Wilde_Aparthotels_By_Staycity_London_Paddington-London_England.html



#6

Charlie sa for siden:

Det så fint ut!



#8

Charlie sa for siden:

Det var nice! :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.