Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjolekveld (salg/bytte/låne) før skoleball

#1

Arran sa for siden:

Etter at nyttårsballet forsvant i pandemi, er det nå på ganske kort varsel invitert til 10. klasseball. Skolen er ganske low key, og invitasjonen er klar på at de ikke trenger lange kjoler etc. Samtidig ser jeg jo at det er det mange av jentene ønsker seg, og de er på kjolejakt. Noen etter ballkjoler, andre etter mer vanlige kjoler.

En gjennomgang i skapet hjemme hos oss viser opptil flere kjoler som kunne vært brukt, men som ikke vil bli brukt av datteren min. Og da tenker jeg at dette er sikkert situasjonen hos flere. Og hva hvis vi samlet disse kjolene som kan lånes bort, selges billig eller kanskje byttes til en kjolekveld på skolen nå i forkant av ballet? Da senker vi forhåpentligvis terskelen litt på utstyrsfronten, samtidig som noen flere får seg en kjole. Og de får suge litt på ball-karamellen. For jeg unner dem virkelig det, etter nesten hele ungdomsskolen i pandemi.

Noen som har erfaring med å arrangere noe sånt og har gode tips?


#2

Charlie sa for siden:

Høres veldig fint ut!

Mulig utfordring at de som trenger det mest, kanskje ikke har så mye å betale eller bytte med, hvis det er bytte/ salg.

Her har Skattkammeret/ BUA også selskapskjoler til utlån, som kunne vært en aktuell mulighet å titte på.

Eller man kunne navne dem og bare låne, og levere tilbake.


#3

Arran sa for siden:

Ja, tanken min er at utlån er en del av konseptet, ikke bare salg eller bytte. Både jeg og stemor til jenta har flere kjoler vi gjerne låner bort, og vil anta det gjelder flere.


#4

Arran sa for siden:

Og takk for tips om BUA. Skal sjekke om de har kjoler til låns her.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.