Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken strømmetjeneste (serier og filmer) synes du er best?

#1

Anne C sa for siden:

Jeg innser at det er litt voldsomt å betale for så og si alle strømmetjenester som finnes. Jeg må begrense meg. Men sliter med å velge bort.

Hvilken er din favorittstrømmetjeneste når du skal se på film og serier, og hvorfor?

Jeg skjønner at dette blir helt individuelt, men jeg har likevel lyst til å høre.


#2

Millen sa for siden:

Vi har:
Netflix, Viaplay, Hbo, Disney.
Borettslaget har avtale med Telenor /Canada Digital og dermed T-we og dets strømmetjenester.
Hadde Paramount tidligere, men sa den opp da vi har den via T-we. Best- usikker. Alle har gode og dårlige serier/filmer.
Ja,også nrk så klart.


#3

Magica sa for siden:

Netflix har vi fast. Har også Disney og akkurat nå Viaplay (Outlander, Pørni), og i perioder har vi hatt HBO og amazon prime.


#4

venla sa for siden:

NRK og HBO Max. Der finner jeg flest gode serier for meg.


#5

Neket sa for siden:

Jeg syns Apple tv plus eller hva det heter har hatt noen skikkelig bra serier i det siste. Ellers har vi Netflix, Disney og HBO fast (har sånn halv pris for evig greie hos HBO så kan ikke si opp. :knegg: ) Resten roterer vi litt, tar en mnd her og en mnd der når det er noe vi (jeg) vil se.


#6

Pøblis sa for siden:

Jeg liker best brukergrensesnittet til Netflix og NRK. Vi har Netflix og HBO ganske fast, ellers er jeg litt mer utro med viasat og sumo. Apple+ avventer jeg litt nå, fordi jeg straks skal ha ny telefon og håper på noen gratismåneder i den forbindelse. Det fikk jeg sist.


#7

ingling sa for siden:

Vi har Strim, så i den er både HBO og Viaplay, blant annet. Har i tillegg Netflix og Disney +. Det er i overkant, men ungene har stor glede av Disney+ og jeg har funnet noen gamle favoritter der også. Og så bruker jeg NRK mye.


#8

kamp sa for siden:

Jeg har telia og kan dermed skifte som jeg vil mellom Netflix, Viaplay og hbo men er vel mest på nextflix.

Betaler Forøvrig bare 600kr i mnd for alt sammen (inkludert Internett)


#9

Mex sa for siden:

Vi har Disney+, Tv2 Play og altibox. Gjennom Altibox har vi også Viaplay og Netflix, og veksler av og til inn HBO Max, i tillegg akkurat nå har vi Paramont +. Altfor mye.
Jeg syns egentlig prinsippet til Altibox er ganske ok, man betaler fast for x antall poeng som gjør at man kan ta inn og ut kanaler/streaming tjenester.
Personlig så ser jeg mest på Tv2 Play. Følger med på flere serier der.
Disney+ ser vi egentlig veldig lite på, men det kommer jo noen bra serier innimellom der også. Jeg håper at flere streamingtjenester kommer inn i altibox. Da kan vi lettere bytte mellom tjenestene for å se det vi ønsker.


#10

frukt sa for siden:

Jeg har Strim og er fornøyd.
Har tilgang på mange kanaler og fem strømmetjenester.


#11

amylin sa for siden:

Har Netflix, Amazon Prime, Viasat, HBO Max, Disney+, Apple+ og Mubi. Hver til sitt bruk. Tror jeg skal si opp Apple+ når jeg er ferdig med Pachinko og Ted Lasso, der var det minst utvalg. Disney+ har jo Marvel, og det ser vi mye av her. Og det varierer når det kommer gode serier på de forskjellige strømmetjenestene. Har minst problemer med bruken av Netflix. Opplever inni mellom at Viasat og HBO Max må restartes.


#12

Anne C sa for siden:

Ja det opplever jeg også.


#13

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg sliter også med å kutte ned, jeg «trenger» alle. Men de jeg tror jeg trenger minst er TV2 Play, Viaplay, Discovery + og HBO. Jeg synes jeg finner flest kvalitetsserier på Netflix og NRK. Det de andre tjenestene gir meg er mye filmer, typ romantiske komedier og klassikere som jeg ser gjentatte ganger.


#14

Anne C sa for siden:

Jeg "trenger" også alle. Det er bare mannen som ser på vanlig lineær TV her i huset. Vi andre strømmer. Mannen synes selvsagt at vi skal kutte ut alt av strømmetjenester, men det skjer ikke altså.


#15

Elise sa for siden:

Vi har Netflix hele tiden, og så bytter vi litt på de andre.


#16

liefje sa for siden:

Vi har Netflix fast, HBO og Viaplay gjennom Telia. Det holder for det meste, men det hender jeg kjøper en måned på en annen dersom det er noe spesielt jeg vil se.


#17

Anne C sa for siden:

Ja jeg tror nok jeg skal satse på å kjøpe noen av de for kortere perioder.


#18

løve70 sa for siden:

Netflix er helt klart den jeg bruker mest, på andre plass Viaplay tror jeg.


#19

Anne C sa for siden:

HBO tror jeg at jeg skal beholde bare fordi jeg kun betaler 44.50 pr måned. Disney+ har jeg også lyst til å ha #StarWarsnerd


#20

jolie sa for siden:

Har Netflix (fast, kidsa ser mye der), HBO max (for alltid pga den halve prisen), Viaplay (det er på poeng via T-we fra Telenor - forsvinner når jeg sier opp tv-delen og bare beholder nettet), Sumo (mamma ...) og Disney+ (venninne ...).

Det er jo altfor mye sånn egentlig, men jeg betaler jo ikke for alt selv. :sparke:


#21

jolie sa for siden:

Har visst Discovery plus og. Det er også via mamma. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.