Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gardasjøen

#1

Frøken Fjong sa for siden:

Jeg vil dit!
Har noen tips om bra og rimelig overnatting?


#2

olena sa for siden:

Søk på booking.com - de har masse nydelige plasser rundt Gardasjøen. Du må nesten bestemme deg for hvor du vil rundt Gardasjøen. Et lite stille og nydelig sted, og min favoritt; Sirmione :-)


#3

Bluen sa for siden:

Mine svigerforeldres faste oppholdssted i Riva del Garda er Hotel Ambassador. Vi har også vært der - hyggelig sted.


#4

Koma sa for siden:

Vi har bodd flere steder, Salo er min favoritt, men når jeg skal tilbake øndker jeg å ta noen overnattinger i Limone. (Utrolig vakkert).


#5

Snippa sa for siden:

Sirmione er jo det minst stille stedet ved Gardasjøen. Tonnevis av turister.

Du finner mange fine småsteder rundt sjøen. Hvis du vil til steder der du kan velge deg en vik for deg selv, ville jeg valgt et av de som ikke har et klart definert sentrum. Vi har vært flere steder, men f.eks Padenghe er veldig rolig. Bare vær obs på at det er litt dårlige bussforbindelser.


#6

Hyacinth sa for siden:

Sirmione er forsåvidt fint, men jeg har har aldri sett så mange folk på ett sted noensinne før eller etter. Og vi måtte gå enormt langt fra der vi omsider fant et sted å parkere. Hver eneste gang vi besøkte byen.

Vi bodde midt mellom Desenzano og Sirmione. Hadde nok valgt et annet sted neste gang. Limone er fint, skjønt en del folk der og, ellers var vi i Salo, Riva del Garda, Malcesine, Bardolino, Lazise, Garda by og Peschiera del Garda. Mange fine steder. Går litt i surr hvor der var finest, egentlig.


#7

Retz sa for siden:

Vi har bodd i Cisano når vi har vært i Gardasjøen. Det ligger midt mellom Lazise og Bardolino, gangavstand til begge byene på fin gangvei. Selv velger vi alltid campingen, og går for den billigste løsningen med den mest spektakulære utsikten, nemlig de små hyttene som står på påler i skråningen ned mot vannet. Man skal virkelig ikke være særlig kresen på bosted om man velger disse, de er gamle og har neppe vært oppgradert på 40 år, men utsikten fra den lille terrassen veier opp alt det rufsete innholdet. Eget bad, da, så lite at alt blir vått når man dusjer.

Av steder holder jeg en knapp på Lazise. Veldig fin liten by, vennlige mennesker og bra med fergetransport til andre byer. Bardolino er også fin, og den litt større Garda. Vi tenker at vi denne gang skal ta ferja over til Gardone og sjekke et overnattingssted drevet av nonner. Det ligger nydelig til like ved sjøen, men er selvsagt av en enklere standard. Og uten wifi.

Sirmione er stappfull av turister om sommeren, «alle» drar på en dagstur dit uansett hvor man ellers bor langs sjøen. Pittoresk og idyllisk, men jeg ville aldri valgt den som feriebosted.


#8

Hyacinth sa for siden:

Forøvrig kan jeg legge til at det aller kjekkeste vi har gjort ved Gardasjøen var å leie båt. Vi hadde båt to hele dager, og det var virkelig verdt pengene. :elsker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.