Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gruffetråden #11

#1

Millen sa for siden:

Jepp, ny gruffetråd. Og det bare pga den hersens møkka oppvaskmaskinen vår som ble kjøpt inn ved juletider, og ikke vasker. Lar stort sett mesteparten av tabletten eller pulveret bli igjen i "såperommet". Nå har jeg kjørt samme vask 3 ganger og akkurat det samme skjedde. Greia er at sånn var den i jula også...
:gaah:


#2

Strå sa for siden:

Det hørtes rart ut Millen.

Jeg gruffer over at vaskemaskinen vår loer på klærne og vi, les Helten, finner ikke ut hvor det kommer fra. Alle sannsynlige deler og rom er sjekket og renset, men lo blir det likevel. Den var ikke sånn i gammelhuset.


#3

Malama sa for siden:

Kan jeg gruffe over at jeg sitter og jobber?
At jeg estimerte 1-2 timer og nå har jeg vel sittet 3 og er ikke ferdig enda. For jeg underestimerer alltid hvor lang tid ting tar og hvor mye som er igjen å gjøre.

Trooooooor jeg nærmer meg. Men det er på tide. Det er leggetid. Og jeg er 4-5000 skritt i manko på den søren dytt.no-konkurransen på jobb som går ut april så jeg må ta igjen de skrittene og de 10k jeg manglet kummulatibt pr i går, i løpet av uken.


#4

star sa for siden:

At jeg ikke kan sitte på hælene mine.
Etter at ortopeden roterte kneskålen for å lage nye fester så er det umulig. Jeg savner det.


#5

Stompa sa for siden:

Det snør. :mumle:


#6

Blondie sa for siden:

Jeg roter med søvn igjen! :gaah: Superfrustrerende at det ikke kan justere seg uten medisiner jeg legger på meg av. :mumle:


#7

kamp sa for siden:

Brødet ville ikke bli stekt i dag! Hadde det ekstra inne også men Nope, ville ikke!


#8

Millen sa for siden:

Møkkadag.

Heldigvis fikk mannen fikset oppvaskmaskin igår kveld, er visst noe med innstillinger å gjøre. Men, jeg syntes fortsatt det er for dårlig at de innstillingene må endres hver 3. måned.
Skjedde aldri noe sånt med den gamle Bosch maskinen.


#9

Floksa sa for siden:

Hayday har vært nede i hele dag. Det er ikke brukbart!!! Noen må ta ansvar og gå!!!!


#10

Hjertensfryd sa for siden:

Ein liten klage over vidaregåande skule. Rettare sagt den som min eldste går på. Etter to år, står han igjen med null kunnskap. Ikkje hatt ein fast lærar desse to årene, det ligger alltid ute ein stillingsannonse for lærar jobb ved linja han går. Han fekk sjølvsagt ikkje lærlingplass. Så kva han skal ta seg til framover er litt usikkert. Han er så skulelei, så det er ikkje aktuelt å gå noko meir på skule pr no. Jada.


#11

veobra sa for siden:

Jeg har vondt i halsen og det siver kald luft ned på meg fra kjøleanlegget. :sutre:


#12

Milfrid sa for siden:

Altså, når man ringer alle mule former for kundeservice får man beskjed om at samtaler blir tatt opp på bånd. Grunngitt i feks opplæring eller whatever.

Jeg ringte NAV i anledning en søknad og møtt av en idiot som var så vemmelig og ubehagelig at jeg endte opp med å legge på. Siden NAV har mulighet for å klage på kundebehandling, sendte jeg inn klage. Det stod at det var tre uker behandlingstid, og at man kunne be om å bli ringt opp. Jeg ba om det. Etter åtte uker hadde jeg hørt nada, så jeg klaget igjen.

Svaret kom i brevs form i dag. Det har vel i bunn og grunn «så synd du hadde en dårlig opplevelse, men samtalen ble ikke tatt opp på bånd og det ble heller ikke skrevet referat. Vi kan derfor ikke hjelpe deg». Med nok ord til å dekke en A4-side. :snill:

Hvorfor i alle dager kan ikke nav ta opp samtaler. Med tanke på alle klager over ræv kundeservice så hadde det kanskje vært enige, i «opplæringshensikt». Og sikkert også for ansatte som oppfører seg fint, men fremdeles får klager (for det skjer nok også).

Jeg er enda sinnsykt provosert av idioten jeg møtte, og tanken på at han sikkert enda sitter der og er vemmelig mot folk som trenger hjelp.

:gaah:


#13

Lyppa sa for siden:

Det er ikke nødvendigvis for sent å få lærlingplass, det er flere som ikke tar inn før i mai. Hvilket yrke, og vil han flytte på seg? Viktig å søke aktivt, ringe og følge opp. Håper det ordner seg :)


#14

Hjertensfryd sa for siden:

Eg trur nok det toget er gått. Han skal snakke med læraren, men når han ser jo ein gong i månaden så når det berre rot. (litt overdrevet, men ikkje så masse dessverre)


#15

millact sa for siden:

Min kollega sin sønn fikk lærlingplass i august et år. Det kan enda ordne seg.


#16

Magica sa for siden:

Håper det ordner seg! Hvilket fag er det?

#17

Hjertensfryd sa for siden:

Tip (det heiter ikkje det andre året, men eg husker ikkje rett i farten)


#18

Input sa for siden:

Det snør! Sånn ordentlig, tett snø! :gaah:


#19

Millen sa for siden:

Gruffer og over det.


#20

Malama sa for siden:

Det snør ikke her, men jeg måtte skrape bilen.


#21

Polyanna sa for siden:

Mer enn gruff, men:

Jeg syns denne nyhetssaken er så skrekkelig:
akersposten.no/nyheter/seks-tenaringer-domt-etter-voldstokt/19.8184

Jeg fikk sjokkerte øyenvitnebeskrivelser da dette skjedde, det var virkelig et voldsorgie, der ungdom oppsøkte en samling av ungdommer på Tåsen i Oslo, angrep ekstremt voldelig og i store horder, typ omringet en ungdom om gangen og banket ham helseløs og bevisstløs, jagde undgommer og dro med med seg og banket dem opp, og løp ut i gatene i området og banket om ungdommer de fant. Mens de ropte at de skulle "ta sossene!". :gal:

Jeg syns denne beskrivelsen var spesielt hjerteskjærende - denne gutten har ikke anmeldt forholdet, og man vet ikke skadeomfanget. Tenk så redd han må ha vært! :leppe:

Og med tanke på at det blir oppslag i nasjonale nyhetssendinger hver gang noen blir slått ned på Ågotsnes eller hvorsomhelst, så syns jeg det er veldig merkelig at en så stor og omfattende hendelse omtrent ikke er omtalt, hverken da det skjedde? Dette er da ikke hverdagskost i Oslo heller?! Jeg har bare sett det i denne lokalavisen.


#22

Malama sa for siden:

Det er langt over gruff ja, det er hårreisende og skrekkelig. Og rent rart det ikke er omtalt, som du påpeker. Er det vikelig ikke det ?


#23

liefje sa for siden:

Jeg synes ordleker er gøy og har prøvd på VG`s ordstjerne hver dag i en ukes tid. Jeg synes det er sykt irriterende når jeg bare har hørt om ca halvparten av ordene som blir godkjent. Da blir jo sånt bare gjetting (og googling for å skjønne ordene).


#24

Polyanna sa for siden:

Jeg lette etter det da det skjedde, men det ble virkelig tonet ned da, og siden har jeg ikke sett det før det kom nå. Jeg har prøvd å søke også.


#25

meisje sa for siden:

Jeg mener å huske noen artikler om disse sakene, men de gav ikke så grafiske og detaljerte beskrivelser. Jeg kan huske at det var fokus på redsel for represalier, og det gjelder nok både ofre og journalister som skriver om dette.

Den lokale kommunen her var ganske nøye med å advare alle ungdommer om å besøke visse steder, typisk ungdomshang-ups nære t-bane stopp. Det ble på det sterkeste advart om å la ungdommene gå alene på disse stedene fordi det var et mønster med gjeng angrep (10 plus) mot enkeltpersoner. Og så midt på dagen, ikke bare sen kveldstid.


#26

Lavender sa for siden:

Blir satt ut av voldshendelsene. Vi har fått advarsler av politi i perioder, men ikke lest enkeltsaker.

Skulle bare gruffe over at Apollo nå skriver at hotellet vi har valgt ikke er åpent denne sesongen. Det er et lite sted vi skal til, ikke mye annet å velge til, får heller ikke valget, blir omplassert ved anledning, de første reisende først.


#27

Magica sa for siden:

Kanskje kan kan ordne seg en praksisplass i en industribedrift da? Og så kan det kanskje ordne seg etterhvert?


#28

-ea- sa for siden:

Men fy farsken, Polyanna, hva er dette for noe?! Det er jo horribelt. Hvorfor skrives det ikke om det?


#29

Elisabet sa for siden:

Naboer som feier sin egen gårdsplass før overtakelse sikkert av andre. Huset har stått ubebodd nå og har vært solgt for et par måneder siden. Kjekt med løvblåser som tar alt løv og støv ut av gårdsplassen hans, men han trenger jo ikke legge det midt i gata. Og feiebilen fra kommunen var her i går, så endelig hadde vi grus og sandfrie gater her. :gaah: Er det mulig. Og ja, vi kjører motorsykkel og er opptatt av grusfrie gater, noe vi endelig fikk i går. Vurderte å stå med langkosten og koste i gata når han kom ut igjen av huset etter siste sjekk før han reiser igjen, bare synd jeg er syk så jeg ikke orket. Han kunne blåst det ut i kanten på andre siden i alle fall. Eller kanskje jeg rett og slett skal koste det tilbake i gårdsplassen hans? :humre:


#30

Millen sa for siden:

Det siste!!


#31

Lyppa sa for siden:

Du kan ta jobben med å hjelpe han hvis du ikke allerede har gjort det. Søk etter bedrifter som jobber med ting somer relevant til hans utdanning, be han ringe eller oppsøke bedrifter, skrive god søknad med cv og sende på mail. Viktig å følge opp med en telefon etter noen uker når man har søkt og ikke hører noe.
Det er mange som nesten aldri søker etter lærlinger fordi lærlingene kommer av seg selv. Viktig å oppmuntre til at ungdommene ikke fastlåser seg til å bare ville søker hos favoritten, men være åpne for å søke flere steder.
Det er en ting som er sikkert og det er at ikke alle skoler og lærere er like flinke til å hjelpe elevene med å få seg lærlingplasser.
Det beste er at ungdommen selv står på, og mange av dem trenger støtte og oppmuntring i prosessen som kan være krevende med flere avslag.


#32

Blondie sa for siden:

Herlighet, så teite TV2 kan være noen ganger. :gal:

Jeg har hatt Play av og på i en årrekke (jepp, Greys!) og har nå abonnementet med fire skjermer. (maaaange ungdommer involvert).

De siste to ukene har det kommet nyheter om at både Disney+ og BritBox blir en integrert del av TV2Play og hoppla, det blir visst litt dyrere også.

Jeg er ikke interessert i å ha et dyrere abonnement for å få innhold jeg ikke kommer til se, men da får jeg ikke fire skjermer. :gal:

Det er så irriterende! Særlig når kontaktpersonen på kundeservice synes det er SÅ bra å få mer innhold og blabla. Nei! Jeg vil ikke!

Bah. Jeg sa det opp. De får styre på.

:lettantennelig:


#33

Floksa sa for siden:

Såre, dustete menn som tar feil og heller blokkerer deg på Facebook enn å innrømme at det ikke finnes Noe Annet Land å importere mat fra, uten at det går ut over de som er fattige og/eller sulter. Det er ikke to potter liksom. En til de rike og en til de fattige. Potten er felles og det de rike tar blir faktisk borte.
Noen folk er altså så STAPPTEITE!!!!!!


#34

kamp sa for siden:

En helt håpløs sjef


#35

frukt sa for siden:

Fineste søsteren min som arvet leddgikten til bestefar. Nå virker ikke medisinene lenger, og hun er stiv og har vondt i alle ledd. :sukk:


#36

star sa for siden:

Angst.


#37

Millen sa for siden:

Hode og kropp som ikke funker.


#38

Nera sa for siden:

Minstemann er syk IGJEN. De to siste ukene før påske var han tilsammen fire dager på skolen, og nå er han igjen forkjølet, med vond hals og tett, rennende nese.


#39

Timar sa for siden:

Livet :trist:


#40

Input sa for siden:

Enig! :klemme:


#41

Millen sa for siden:

:klemme:


#42

Polyanna sa for siden:

Folk som saboterer dugnadsarbeid. :mumle:

Råskinnet er et løp som arrangeres av frivillige, inntektene går til barne- og ungdomsarbeid. Det legges ned UTALLIGE timer før, under og etter. Pga tidligere erfaringer. så er det noen som står opp grytidlig, og løper løypa for å sjekke at alt av merking fortsatt er på plass, men likevel så er det altså noen som legger inn i skogen og fjerner løypebånd før startskuddet går, sånn at deltagerne skal løpe seg bort.

Duster. :gaah:


#43

Jålebeinet sa for siden:

Sånne troll holder også på før terrengritt. I tillegg så hugger de ned små trær og legger de tvers over stiene.

Jeg gruffer over den bilen som kjørte forbi gruppen min i dag, for så å bråbremse. Med vilje. Det kunne gått veldig galt.


#44

star sa for siden:

Idioter altså! Jeg skjønner ikke hva de får ut av det.


#45

-ea- sa for siden:

Imponert over hvor mye fanskap gidder å lage, Polyanna og Jålebeinet. :eek:

Hva om de heller gikk og rydda en tursti i skogen, eller noe.


#46

007 sa for siden:

Det er jo utrolig rart all den tid de har så godt som 100% som får læreplass? Er fravær, orden og oppførsel OK?


#47

Stompa sa for siden:

Har TV-en på i bakgrunnen mens jeg pusser opp, og gruffer over alle de ufyselige ungene i diverse reklamer. Akkurat var det en for Soft Flora, og så er det en serie som går med en unge som liksom gir råd til en regissør som skal lage reklamefilm. Tror de sånne usympatiske unger skaper salg? Og hvorfor lar foreldrene ungene ta sånne roller? Aldri om mine hadde fått oppføre seg sånn som disse karakterene gjør – igjen og igjen. :gal:


#48

Strå sa for siden:

Det blåser kuling fra nord eller hva det heter, rundt 10 m/s. Vannet har fryst på hytta, og jeg må ned i bygda for en dusj e.l. Å vente til i morgen er uaktuelt, da er det begravelse på gang.


#49

Myria sa for siden:

Å ha katter er 99% ren glede. Den ene prosenten som ikke er det består i all hovedsak av å stå opp til muserester på kjøkkengulvet eller et fuglehode og en million fjær i stua. :gal:


#50

Unicorn sa for siden:

Eksen har fått dame som har tatt over livet hans :gaah:


#51

Blånn sa for siden:

Nabokatten var på jakt i morges. Jeg så han løpe over stikkveien før han blid og fornøyd løp tilbake med en fugl i kjeften. :knegg:


#52

Floksa sa for siden:

Kakefest hos naboen. Nå er jeg skikkelig uggen og kvalm.
Ørsmå i-landsproblemer er også problemer.


#53

Polyanna sa for siden:

Jeg er også kvalm, men uten å ha gjort noe som gjorde det verdt det. Har egentlig vært urven i mange dager, lurer på om det er jerntablettene?


#54

-ea- sa for siden:

All sympati. Har (ikke personlig) kjennskap til et tilfelle, der har bup måttet gå inn og fortelle hvem av eksen og nydama som er forelder til barna. :rolleyes:
Mann uten ryggrad.


#55

Neket sa for siden:

Så en i avisen som kom hjem med en hai. :knegg:

Jeg har ikke kattedør, så mine tar ytterst sjelden med seg noe inn, bare unntaksvis om sommeren når verandadøra står åpen. Den ene har fått ny hobby, så hagen er full av due(!)-fjær, så jeg er meget glad for den beslutningen. En due har MYE fjær.


#56

Blånn sa for siden:

Sykkelveska mi ble stjålet i dag. For så vidt min egen feil siden jeg parkerte sykkelen med veska på. Men dumt at både lader og sykkelbriller lå i veska. Da passet det egentlig at kodeordet på bank-id da jeg bestilte ny lader var: Sur pris. :knegg:


#57

Hjertensfryd sa for siden:

Dei tinga er grei. Det er enno håp, men der han har søkt har han fått avslag.
#60

Stompa sa for siden:

Den ene gangen jeg ikke kjøpte en ekstra for sikkerhets skyld - og så ble det for lite! :gaah:

(Det er da snakk om tapetruller; har to, trenger tre. Spesialbestilt, så jeg betaler nå i dyre dommer for ekspresslevering. Har fått bekrefta at jeg får det jeg trenger, så da får jeg sette opp det jeg har og liste 2/3 av veggen før elektrikeren kommer på fredag og skal strekke kabler langs listene ...)


#61

veobra sa for siden:

Jeg skulle dra tidlig fra jobb med hodepinen min og så er det full stans i trafikken. :sutre:


#62

Floksa sa for siden:

:gaah::gaah::forbanna:


#63

Isprinsessen sa for siden:

Småsyk forkjølelse i 1.5 uke, ikke helt feber men nesten.


#64

Milfrid sa for siden:

Min katt har bjelle. :nemlig: Etter det er det svært sjelden han kommer hjem med noe. Før det har jeg hatt både mus og skjærer(!) under sengen. For det er der han helst vil legge det. :gal:#66

tink sa for siden:

Er 50 % sykmeldt på grunn av høyt arbeidspress på jobb og null back-up på det tredje og fjerde skiftet hjemme. Husbonden er også veldig sliten, men kan ikke sykmeldes for hans ekstraarbeid gir ekstrainntekter. Sånn er livet, det er til å leve med. Problemet er at jeg ikke helt skjønner hvordan man skal få slappet av når det "alltid" er andre folk i huset. shtønn. :gaah:


#67

star sa for siden:

Sjefen som presterer å si (på tlf) at det ikke er noen fra min avdeling til stede for så å presisere at y er her. Y er innleid og er her for første gang på uker.
Jeg sitter mer synlig enn y.
:gal: :sukk:


#68

GinaK sa for siden:

Åpner pakken fra LYKO. Bare jenteting som er til meg. Så ligger det ved en vareprøve på manneparfyme. Blæh.


#69

Millen sa for siden:

Rektor som aldri klarer å sende skolemelding uten feil....


#70

Nenne sa for siden:

Feil brilleglass igjen! :sukk:

Jeg måtte ha nye glass i PC-brillene mine og så bestilte jeg solbriller samtidig siden de gamle hadde en stygg ripe. Glassene som kom hadde for mye korreksjon, så det måtte bestilles nye. Da ble det bare bestilt til ett par, ikke alle tre, men også disse er det noe feil med.

Nå har ikke optikeren og jeg tid samtidig før 24. mai, så nå må jeg slite med disse i hvert fall til ut i juni. :sukk:


#71

Floksa sa for siden:

Definisjonen av flink pike?
Ta en klase druer fra hotellbuffeten. Oppdag at de er mugne. Vurder å spise dem lell slik at det ikke ser ut som du kaster mat.


#72

Blondie sa for siden:

Nettverket mitt har på underlig vis forsvunnet helt i prosessen med å klargjøre leilighet for salg. Alle som for noen måneder siden skulle hjelpe så mye, avlyser nå en etter en. Bah.


#73

Anne C sa for siden:

Svigermor bor rett ved oss. La oss si de siste 8 årene har hun ikke ofret verken barnebarn eller mannen en tanke. Hun har bare vært sammen med en venn på 98 år. Nå er venne mye syk, og nå er hun plutselig på døra vår 4-5 ganger per uke. Jeg kommer til å klikke hvis jeg må underholde henne i sommer. Da reiser jeg heller til pappa. Jeg har aldri hatt noe spesielt nært forhold til henne, hun godtok ikke meg som skikkelig familie før vi fikk barn. Da hadde vi vært sammen i 13 år, og giftet oss to år tidligere. Jeg kjenner at jeg ikke er så raus at jeg orker det.


#74

Nera sa for siden:

Folk som melder seg som en av to klassekontakter, for deretter å melde seg totalt ut av alle plikter. :gaah:


#75

Fjols sa for siden:

Været her i nord, det er 16.mai, nysnø i fjellene, sludd og iskaldt.

Det er vel ikke for mye å be om å få et par dager med opphold?!? :hylgrine:
Jeg tuller ikke når jeg sier det har vært nedbør i ett kjør siden januar…


#76

Stompa sa for siden:

Gruffer på forhånd fordi det helt sikkert blir lærerstreik igjen, og vi blir sikkert tatt ut i førsteuttaket - igjen. Regner med sms fra Unio en av de nærmeste dagene. :mumle:

(Skolen min ligger i sentrum i en by der både NRK og TV2 har kontor, og vi er veldig "flinke" til å streike (les: synlige i bybildet), og vi har derfor vært tatt ut i førsteuttaket ved hver jævla streik siden jeg begynte her i 2002. Det er en stor belastning å bli tatt ut, og vi er lei, for å si det mildt. Er 100 % for streik som våpen og for denne streiken hvis det blir, men nå er det noen andre sin tur å ta belastninga ...)


#77

Blondie sa for siden:

Jeg skjønner godt at det er belastende, Stompa. Motsatt tilfelle her, vi blir aldri tatt ut.

Jeg tror ikke det blir streik da, jeg er redd det ikke er noe å hente (og at organisasjonene er smertelig klar over dette).


#78

Strå sa for siden:

Hva i pokker er bærekraftig med å bli pålagt å skifte jobb-PC bare to år etter forrige bytt? Og hvorfor lå jeg bytte en som virker perfekt og har god plass og er kjapp nok? Joda, garantien eller noe slikt går ut, men lell? Akkurat som om jeg digger å bruke tre timer på sånt helt i unøden.


#79

Syrinx sa for siden:

Skjønner godt at du ikke har noe særlig å gå på i den relasjonen. Håper ikke det blir som du frykter. I så fall, legg en slagplan for hvordan komme best og mest mulig unna.


#80

Anne C sa for siden:

Planen min er uansett å være i og rundt drivhuset. Det er på motsatt side av veien ned til huset. Det virker ikke som hun har fått med seg den siden av huset enda. Hun dukker bare opp foran garasjen der terrassen er.

Evt så får mannen ha hjemmekontor hele sommeren og ta seg av sin egen mamma. Eller så får en av de andre tre sønnene hennes ta tak i dette. Jeg drar heller til min egen pappa enn å underholde henne. Hun er stakkars dement, så hun aner ikke hvem jeg er den ene dagen, mens vet det den andre. Så jeg får vel prøve å være litt grei. Men underholde henne gjør jeg ikke.


#81

star sa for siden:

Jammen, fanken ta. Brillene mine har knekt. Egentlig et under at de sitter på. :gaah: :mumle: :sukk:


#82

star sa for siden:

Guttungen syns dressjakke var litt stor i dag. Den ble kjøpt på fredag.
Og så ser jeg at vi har fått med feil jakke. Han skulle ha slim fit og ikke regular.
Jeg fatter ikke hvordan det gikk til. Vi prøvde jakkene ute i butikken og tok med slim fit jakka til prøverommet. For vi måtte finne riktig bukse og vi ville se helheten.
Det var den ansatte som hjalp oss som hang tilbake det vi ikke skulle ha så mulig det ble noe "feil" der.
I tillegg ser det ut som jakka og buksa er i ulik i farge.
Irriterende.


#83

Taien sa for siden:

Jeg fikk vite i dag at bestekameraten til min bror i oppveksten, han var min reservebror, og han har drevet to butikker i byen her, døde for et par dager av en hissig krefttype. Det slo beina rett under meg kjenner jeg. Fuck Cancer.


#84

Strå sa for siden:

Taien: Kondolerer.
Jeg er så deprimert for tiden. Og sov alt for lenge i dag og har nå tåkehode.


#85

-ea- sa for siden:

Syklister som oppfører seg som selvmordskandidater i trafikken. Han kom susende ut rett foran meg, fra vei der han har vikeplikt, lå litt foran bilen min før han hoppa inn på fortau og kjørte sitt eget racerløp der forbi alle bilene som hadde senket fart pga noe langt framme i køen. Bilkøen opp i fart igjen, jeg passerte sykkeltullingen på fortauet og da jeg blinket og svingte til høyre i kryss lenger fram så kom han dundrende og kjørte nesten i sida på meg fordi han hadde ikke tenkt å stoppe for kryssende trafikk, nei.
Jeg ser aldri damer på sykkel som har den adferden, merkelig nok.


#86

Magica sa for siden:

-ea- : samme skjedde meg for en liten måned siden, jeg ble helt livredd da det kom en syklist i halvmørket, ned en bakke i svarte klær i en sinnsyk fart og det var bare flaks at jeg ikke kjørte på HAN.


#87

Millen sa for siden:

Enkelte folk!!! :gaah:


#88

Maverick sa for siden:

Man føler virkelig at man lever når klokken er 21:30, man nettopp har kommet hjem fra MR med en hælvetes prolaps som verker gjennom alt av smertestillende, allerede har jobbet ti timer pluss denne dagen, og prøver å hjelpe barnet til å sovne, når hun plutselig kaster opp over hele sengen (min...), og både jobb- og privattelefonen ringer samtidig. (Var jobb begge deler da. :mumle: )

Jävlar.

(Barnet føler seg umiddelbart svært mye bedre, heldigvis.)


#89

Høst sa for siden:

Kjære deg, det var mye! :klemme:


#90

Anne C sa for siden:

Dette er jo bare barnemat i forhold til hva andre har å stri med, men svigermor kommer opp til flere ganger om dagen nesten hver dag nå. Står og dundrer på verandadøra vår eller roper etter mannen. Dette lover ikke bra fremover.


#91

Input sa for siden:

Jeg har et godt forhold til min svigermor, og det der ville jeg opplevd ekstremt invaderende og vanskelig. :klemme:


#92

Anne C sa for siden:

Hun har jo "bikket" helt over nå og er blitt dement, men det er ikke noe mindre slitsomt. Mannen er ganske oppgitt. Heldigvis er de fire brødre som bor i området, det er bare det at vi bor en gårstoltur unna.


#93

Polyanna sa for siden:

Jeg husker den perioden før min morfar kom på sykehjem, og der han stod og banket på sent og tidlig, og dro den samme leksa om og om og om igjen. Jeg trodde mamma skulle bikket helt.

"Hvis jeg blir sånn, så må du slå meg i hjel!!", husker jeg hun utbrøt en gang.

Det er veldig krevende, forstår godt at du syns det er tøft, og uten en oppbygd toleranse, som man tross alt kan ha dersom det har vært en kjærlig og givende relasjon så langt, så har man jo ikke så mye å "gi" heller.


#94

Maverick sa for siden:

Barnet fortsatte å kaste opp hele natten. Heldigvis fortsatte telefonene å ringe hele natten også, så jeg var nå våken lell for å trøste og skifte sengetøy.


#95

Millen sa for siden:

God bedring til barnet, Maverick.


#96

Anne C sa for siden:

Jeg kjenner at jeg ikke har noe å gi i det hele tatt faktisk. Det er litt for mye som har skjedd i livet mitt det siste halvåret til at jeg orker å ha henne på topp. Det som er trist er jo at mannen fremdeles ikke er frisk etter corona, og har ikke mye å gå på han heller. Ikke har han så veldig godt forhold til moren sin heller. Det er faktisk den ene tingen jeg og mannen har hatt felles hele tiden, et dårlig forhold til mammaene våre. Vi trakk ikke vinnerloddet der for å si det sånn, og i alle fall ikke han.


#97

Toffskij sa for siden:

Hjelpes! Stakkars deg, Maverick! :skremt:


#98

Strå sa for siden:

Det er det merkeligste "heldigvis" jeg har sett tror jeg. Har du fått sove litt nå da?

Kan jeg gruffe over ny jobb-PC og dårlige muligheter for egenbestemt nedlastingsinnstillinger? De er kjempevanskelige å finne og det stjeler masse arbeidstid å måtte gjøre det halvmanuelt hver gnag.


#99

Maverick sa for siden:

Jeg har ikke fått sove, men har derimot fått nedslående beskjed etter at kiropraktor har kikka på MR-bildene, og ligger nå flatt på sofaen på kontoret og panikkjobber for å få helgen i boks, samtidig som jeg forbereder meg på å rømme landet i tilfelle ortopedene vurderer å slipe knivene sine.

Barnet er heldigvis mye bedre etter nattens strabaser, og trygt plassert i storebrors armkrok med saft og film hjemme.

Good times. :hjerter:


#100

Fintdethei! sa for siden:

Auda, Maverick...., gi beskjed om du behøver hjelp til å rømme over grensen uten at de merker det.

Har betalt alle regninger i forbindelse med konfirmasjon og litt impulsiv shopping i ukene før konfirmasjonen. Kunne blitt en relativt nais ferie det der, ja.... Nuvel, pengene var vel i grunnen satt av til formålet, men jeg synes at beløpet gjorde seg så fint på kontooversikten min.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.