Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alternative sokler, kjøkken

#1

Stompa sa for siden:

Jeg driver og planlegger oppussing av kjøkken/stue. Det blir dessverre ikke full utskifting av Ikea Faktum-kjøkkenet mitt, så jeg får gjøre det beste ut av det jeg har.

Jeg har hvite høyglansfronter. :nemlig: Soklene er de opprinnelige fra 1995, bare malt etter at jeg bytta fronter. De er ødelagt og må byttes. Jeg tror det blir vanskelig å finne noe som matcher resten av kjøkkenet i farge og glansgrad, så da slo det meg at jeg kanskje kan mekke alternative lister ved å skjære til samme laminat som jeg skal legge på kjøkkenet, og flytte festene fra de gamle soklene.

Noen som har prøvd noe sånt, eller på generelt grunnlag tror at det kan fungere? Og kan det bli stilig, eller bare rart? :hjelp:


#2

-ea- sa for siden:

Sokler i samme materiale som golvet, mener du? Jeg tror det kan bli fint. Syns å huske at jeg hadde svarte, matte sokler på det hvite høyglans ikea-kjøkkenet mitt i forrige leilighet, til koksgrå lino-golv.


#3

Stompa sa for siden:

Ja, de vil bli like som gulvet i så fall.


#4

Musemus sa for siden:

Jeg har sett noen som har brukt gulvplank (altså parkettlignende) som sokkel, og det var veldig kult!


#5

GinaK sa for siden:

Mannen her er snekker/tømrer så her er det brukt lav kjøkkenkuff som er bygd om, smalere og grunnere. Den går ikke like langt ut som skuffene. Ihvertfall smart oppbevaring.
Har søpleposer i en, skjærebrett og brett i en, håndklær og kluter i en og kakeformer i en og stekebrett i en.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.