Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger tips ang. truseinnlegg

#1

007 sa for siden:

Jeg bruker truseinnlegg festet under armene på klær for å unngå svetteringer. Altså de klærne der et truseinnlegg kan festes på plagget, og det ikke synes fra utsiden. (Ikke på tynne bluser, feks, men i en jeanskjole.)

Det irriterende er at truseinnlegget kan løsne og bevege på seg, særlig dersom jeg gestikulerer med armene. Så hvilket truseinnleggene har sterkest/best lim?



#3

Luftslottet sa for siden:

Jeg syns Always fungerer best til samme bruk.


#4

-ea- sa for siden:

Jøss, hva man ikke lærer her på forumet.

Kom til å tenke på noen i gjengen min da jeg var ung. De hadde fått jobb på butikk og hadde lurt en kunde (gammel mann) til at Kotex (det het det dengang) var til å bruke på innersida skjortekragen så man skulle slippe å vaske skjorta så ofte, bare å bytte Kotex.


#5

skyfri sa for siden:

Hvis du svetter mye / hele tiden kan jeg varmt anbefale å få hudlege til å vurdere om du kan ha nytte av botoxbehandling.
Hudlegen kan søke HELFO om du kan få det på blå resept, så blir det ikke så dyrt.


#6

007 sa for siden:

Nei, det har jeg ikke. Tusen takk for tips, de skal testes. :blomst:

De har jeg nå, og de fungerer ikke her hos meg.

Nei, jeg svetter ikke mye, men får typisk litt svette under armene på varme dager, Så botox og hudlege blir å skyte spurv med kanon.

#7

Malama sa for siden:

Vilel væt spurv med kanone her også, men skal implementere truseinnlegg eller de det var tips om her som noe je tester, for det er kjedelig å få klær øvelagt av flekker, og dessuten å ende med våte flekker som særlig er et problem sommerstid for meg


#8

Toffskij sa for siden:

Hah, det er jo en glimrende idé!


#9

Linella sa for siden:

Jeg bruker First Price sine truseinnlegg og der sitter limet så godt at bunnen av innlegget noen ganger løsner fra resten når det skal fjernes.


#10

Charlie sa for siden:

Tok lang tid før jeg skjønte hvorfor endel menn bruker t-skjorte under skjorta når det er varmt, det så for varmt ut. Men det var nettopp for å unngå svetteringer, bomullen absorberer fukt.


#11

Strå sa for siden:

Jeg har et kroppspulver/talkum jeg tar litt av på armhulene. Opprinnelig luktet det bittelitt Chanel no5, men nå er lukten borte. Svettelukt unngås hos meg i hvert fall. (Og er det ikke fryktelig mye plast i truseinnlegg da?)


#12

-ea- sa for siden:

Det fantes en type roll-on før ihvertfall, husker ikke hva den het, som skulle hjelpe mot mye svette. Ble solgt på apotek. Mulig den var full av ikke-så-bra-greier og er blitt forbudt nå.


#13

Mex sa for siden:

Inneholder ikke-så-bra-greier, hva mener du?

Tenåringen min bruker denne;
www.apotek1.no/produkter/stop-24-strong-antiperspirant-roll-on-45ml-918076p
For å unngå mye svette. Den fungerer veldig godt.
Men det er kanskje ikke bra?


#14

007 sa for siden:

Svettelukt er ikke et problem, heller ikke kraftig svette. Men kvinne, 50, med litt løpske hormoner og en varm dag kan fort gi svetteringer på tettsittende plagg.


#15

-ea- sa for siden:

Nei, jeg aner ikke. Over tjue år siden jeg hadde en sånn i hus, så det kunne jo ha kommet noe ny info siden den gang. (I likhet med at solarium var helt ok før, men ikke nå.)


#16

Strå sa for siden:

Jeg får ikke svetteringer når jeg bruker talkumen, selv om det er varmt, jeg aner ikke hvorfor det er slik.


#17

007 sa for siden:

Da er den verdt å prøve ut. :noterer:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.