Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

The Ordinary

#1

Isprinsessen sa for siden:

Jeg trenger noe som gir godt med fukt til ansiktet.
Jeg har hatt små prøver av elixir på prøve fra biotherm, men det er dyrt og utsolgt.
Så tenkte å prøve noe fra the ordinary, men finner ikke helt ut hva?
Må gi fukt, brukes før dagkrem/solkrem, ikke skadelig i sola.

Noen som kjenner til de forskjellige produktene?



#3

Isprinsessen sa for siden:

Takk for linker og tips. Jeg har prøvd den fra Vichy. Jeg synes ikke den hjalp noe. Ble liksom bare liggende utenpå. Men over ett år siden jeg prøvde den. Skal vurdere å prøve den på nytt.




#6

Karamell sa for siden:

Likte du de fra Biotherm som du hadde prøver av?

Det du kan gjøre er å finne ingredienslisten på produktet og lete etter noe som har noe av de samme. De første ingrediensene som er på listen er de det er mest av.

Her er Vitus tips for serum for tørr hud: www.vitusapotek.no/produkter/hudpleie/serum-/serum-for-torr-hud/c/1525001


#7

Madicken sa for siden:

Anbefaler deg å ta en tur på parfymeri(er) og eventuelt apotek og be om å få prøver av kremer som oppfyller dine kriterier. Be gjerne om å få mer enn én prøve i samme sort, da det ofte kan være lurt å teste over et par-tre dager. Jeg har gjort dette flere ganger når jeg er ute etter nye produkter, og har fått god og hyggelig hjelp.


#8

GinaK sa for siden:

Jeg har ikke noe problemhud egentlig men liker å dille med hudprodukter.
Innimellom tar jeg en fuktkur på huden og da bruker jeg olje som er beregnet for ansikt. Har på over natten. Brukes en ukes tid.
Har hatt fra Clearins, kalender med oljekur fra Babor, og har kjøpt enkeltampuller fra samme merke.

I det daglige renser jeg på kvelden, bruker alltid ansiktsvann på morgenen , bruker TO toner og har gått helt over til dagkrem fra CeraVe, den i krukke, og bruker den som dagkrem og etter sterkere rensing.
Passer meg fint.


#9

frukt sa for siden:

Jeg trodde det var fuktighetskrem det var snakk om.


#10

Karamell sa for siden:

Jeg kom til å tenke på koreansk hudpleie. Eller hudpleie inspirert av dette.

Jeg har denne duoen og synes den fukter bra. Sønnen på 20 stjeler den stadig vekk for "den gir så myk hud". Jeg har ikke problemhud, da. Bare liker å sjekke ut ulike ingredienser og deres ulike effekter på huden.

apotekfordeg.no/produkter/cosrx-advanced-snail-duopack/?utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=Google%20Shopping&utm_medium=cpc&utm_term=449066&gclid=Cj0KCQjwvLOTBhCJARIsACVldV3biGPGMsgoywWeqPoiIMb2FA-XO2tNhuZPkg2AyDufROOjOq3IAg4aApUVEALw_wcB


#11

Isprinsessen sa for siden:

Bra det snegle slimet er filtrert da :knegg: tror ikke jeg klarer å skyve bort tanken hva det inneholder. Bra jeg ikke vet om alt det 'greske' som står bak på alle produktene mine.


#12

Anikka sa for siden:

Jeg bruker hyualuronsyre fra the Ordinary innimellom og er godt fornøyd. Liker godt de fleste produktene som jeg har testet fra dette merket.


#13

Isprinsessen sa for siden:

Kjøpte denne og den er bra, ikke like bra som den jeg hadde prøve på, men 1/10 av prisen veier opp for det. Har også kjøpt fuktighetskremen fra the ordinary for å ha med på reise, en krukke fra Lancôme veier jo nesten et kilo :knegg:


#14

liefje sa for siden:

The ordinary er billigere bl.a. fordi de er basert på enkeltingredienser så man kan ikke klare seg med ett av produktene, man setter sammen en "pakke" og smører det utenpå hverandre i bestemt rekkefølge (det er en kunst og krever at man leser seg opp). Kjøper man andre merker, er det jo flere ting i produktene så man får mer "alt i ett". Mange sier det om fuktighetskremen deres også, at det ikke er "nok" med bare den selv om den er ett av de få produktene i serien som er ment å være mer komplett. Så pass på at du prøver den før du tar med bare den på reise.


#15

Isprinsessen sa for siden:

Takk for tips, ja skal prøve den før den evt blir med.


#16

Karamell sa for siden:

Samtidig litt uenig. Man kan jo fint bruke denne hyalaronsyren under en krem fra et annet merke for å booste fuktigheten litt. Og jeg kan fint bruke glycolsyretoneren for exfoliering uten bruke noe annet fra The Ordinary samtidig. Jeg bytter litt på om jeg hvilke syrer jeg bruker og passer på å ha helt syrefrie dager for å ikke slite ut huden. Rekkefølgen er vel litt det samme uavhengig av merke? Rens, toner, serum, krem?


#17

liefje sa for siden:

Såklart kan du bruke den sammen med andre mer «komplette» merker for å booste. Jeg tenkte mer på at dersom du bare bruker The ordinary, trenger du flere av deres produkter før hudpleien blir komplett.

Rekkefølgen jeg snakket om gjaldt også for om man velger bare the ordinary. Da trenger man ofte flere uilike serumer for å få alt huden trenger. Og da er det bestemte rekkefølger for når de ulike serumene tas på. Som det jo også er for koreansk hudpleie hvor man ofte bruker to-serumer/emulsjon etc. etter dobbeltrens og toner og før fuktighetskrem og spf.


#18

GinaK sa for siden:

Kan denne være noe?
Jeg bruker den morgen og kveld, under dagkrem/nattkrem
[URL="To More Molecules Matrixyl 10% + HA*30 ml


#19

Karamell sa for siden:

Når HI sier "ikke skadelig i sola" ville jeg ikke brukt syrer. Mange syrer skal man jo ikke i sola etter å ha påført, og i all fall bruke høy SPF.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.