Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gave til mann 80 år

#1

Molly sa for siden:

Min eks-svigerfar fyller 80 år samme dag som minstemann konfirmeres. Jeg ville ikke kjøpt gave hvis vi ikke hadde møttes denne dagen, men har lyst til å gi ham en liten oppmerksomhet når vi møtes på dagen hans. Men jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe til ham. Han bor alene, er ganske sprek, liker å være ute i naturen, bor i eget hus og har hytte i skogen. Tror nok han har alt han trenger og jeg tror ikke han leser bøker.
Noen forslag?


#2

annemede sa for siden:

Gavekort på tursko?


#3

Palmen sa for siden:

Blomster. Eller en bok selv om han ikke leser. Eller et innrammet bilde av barnebarna. Det er sønnen din sin dag, og da trenger ikke han få noe stort selv om han har rund dag. Tenker jeg.


#4

Charlie sa for siden:

Jeg tenker en symbolsk gave er helt fint ved en slik anledning. Jeg tenker et personlig kort hvor man forteller hvor mye han betyr for dere er det aller viktigste.


#5

liefje sa for siden:

Hva med å gi han et lite innslag i talen elller en «egen» kake på kakebordet dekorert med 80 (har han kanskje dn yndlingskake?), et flagg på plassen sin (vi hadde et lite bordflagg for konfirmanten og 80 åringen kunne også fått det).


#6

Molly sa for siden:

Takk! Bordflagg til konfirmant og 80-åring var en veldig god idé. Tenker også en liten oppmerksomhet som jeg setter ved siden av flagget. Han er glad i noe søtt til kaffen, så jeg er nok i boks med bordflagg + en liten konfekteske.

Men hvor får jeg kjøpt bordflagg, da?



#8

My sa for siden:

Så nettopp at i alle fall Nille har (gikk akkurat forbi), men det var et flagg av tre, ikke tøyflagg. www.nille.no/produkter/bursdag-og-fest/partytilbehor-og--effekter/p-mai1001-bordflagg-norge-32-cm/?code=mai1001

#9

Molly sa for siden:

Fant på jernia.no! :D


#10

-ea- sa for siden:

Flagg var lurt. :) Oslo Flaggfabrikk, hvis du bor i nærheten. Eller på nettbutikken deres.


#11

ullmor sa for siden:

Real turmat!


#12

Elise sa for siden:

Sparkjøp har iallfall.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.