Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når bruker man nude strømpebukse og sko, og når bruker man sort +sorte pumps?

#1

daffy sa for siden:

Vi lever i en fri verden og folk gjør selvfølgelig som de vil. Men fins det en omforent oppfatning av når det er penest med sort strømpebukse + sorte pumps/ stilletter og når der er penest med nude stømpebulse og nude pumps/ stilletter?


#2

Teflona sa for siden:

Konfirmasjon og dåp på våren: nude stømpis, ellers sort. Sånn cirka lever jeg som aldri har brune nok legger før i juli. Dåp og annet «høytidelig» andre årstider er også forøvrig sort.


#3

Teflona sa for siden:

Nb. Har bare sorte pensko med hæl.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg bruker stort sett bare sorte strømpebukser - hele året. Årsaken er at de kan kjøpes litt tykkere slik at de varer lenger. (Ja, jeg er økonom.) Jeg kjøper nesten ikke "klær", men det blir en del strømpebukser på et år.

Jeg har veldig varierende sko på selv til kjole. Det kan like gjerne gå i joggesko. Stilletter bruker jeg aldri.


#5

Karamell sa for siden:

Jeg bruker nude stort sett hele året til pene kjoler. Men har sorte pumps fordi de jeg har er så gode å gå i, spesielt om kjolen er i mørkere farger. Om de finnes i nude burde jeg kjøpt et par der også. Om sommeren er det bare legger og sandaler. Ca. jeg blir fort brun.

Grovere hverdagskjoler er gjerne med svart ullstrømpis.


#6

Novla sa for siden:

Hvorvidt jeg har svarte eller nude strømpebukser avhenger hovedsaklig av fargen på kjole/skjørt; nude til lyse klær, svarte til mørkere klær (uten at jeg kan si nøyaktig hvor grensen mellom lys/mørk går ;) - kommer også litt an på materiale og anledning/årstid).


#7

sindrome sa for siden:

Bruker stort sett bare nude når jeg har kjole/skjørt. Sort til bunad og evt på vinter hvis det er kaldt, da bruker jeg gjerne tykke, sorte strømpebukser. Mtp sko så har jeg alle slags farger på skoene til nude strømpebukse, men stort sett bare sorte sko til sorte strømpebukser.


#8

Floksa sa for siden:

Svart fra oktober og ut april. Nude til alle sommerkjoler.
Joggesko til alt.


#9

~TM~ sa for siden:

Kun svart, aldri nude. Kan jeg ikke ha bare ben blir det svart. 20 denier på våren og tidlig høst, 50 eller mer sen høst og vinterstid.


#10

Maverick sa for siden:

Jeg bruker nude strømpebukse og svarte stiletter omtrent alltid.

(Egentlig omtrent aldri siden jeg aldri pynter meg lenger, men dog.)


#11

him sa for siden:

  • 1 her, men ikke joggesko. Går mest på vær og årstid for meg. Lyse kjoler/skjørt = vår, sommer og lys strømpebukse og sko
    Mørk kjole/skjørt = høst, vinter og lys strømpebukse og sko

Synes det Jan være typete og fint og kombinere, men jeg synes det er mye lettere å kle meg ton-i-ton enn typene, trendy eller i kontrasgfarger


#12

Toffskij sa for siden:

Jeg liker ikke 20 denier svart, så jeg bruker alltid nude i sommerhalvåret når 50 denier blir for varmt. Og selvsagt bare legger når det er vær til det. Kan også finne på å bruke nude i vinterhalvåret til ekstra pyntede kjoler (typisk fordi fargen på kjolen passer bedre til nude eller fordi jeg vil at skoene skal synes bedre). De aller fleste skoene mine er svarte, for øvrig. Den dag kjem aldri at jeg kjøper nude pumps. :knegg:


#13

zinatara sa for siden:

Jeg vil si at det kommer an på antrekket ellers for min del. I år har jeg kjøpt en lys blå vårkjole til konfirmasjon og 17 mai og tenker å ha nude strømpebukse til. Dersom jeg bruker mørkere antrek velger jeg sort strømpebukse.


#14

IzziCreo sa for siden:

Jeg går aldri i tynne sorte strømper. Har alltid synes det ser rart ut, men bruker tykke sorte strømpebukser på vinterstid. Slike som ikke er transparente. Så altså alltid nude tynne strømper. Jeg har ikke nude pumps, og har ikke tenkt at jeg trenger det.

Kom nettopp på at jeg nok bruker sorte tynne knestrømper til bunaden, men det hender ganske så ofte at jeg bruker nude der også selv om det egentlig vel ikke er helt innafor.


#15

Karamell sa for siden:

Det er nok derfor jeg ikke bruker denier 20 i svart. Jeg synes ikke transparent sort er så pent.


#16

daffy sa for siden:

Dette spriker jo i alle retninger. :gaah:

Hvilken denier og hva er penest av matt og ikke-matt da? Til konfirmasjonspent.


#17

Madicken sa for siden:

Jeg bruer tykke sorte (aldri tynne sorte) når det er for kaldt til å gå uten strømpebukse, gjerne sammen med litt røffe sko. Jeg bruker aldri nude, foretrekker bare legger.


#18

Hyacinth sa for siden:

Jeg foretrekker alltid matt.


#19

My sa for siden:

Kanskje lettere å svare hvis du sier litt mer om hvordan resten av antrekket er?

#20

Charlie sa for siden:

Dette.

Ellers bruker jeg gjerne 40 denier og tykkere i svarte strømper. Synes det er penere (fordi man ofte er bleik når man bruker mørke klær :knegg: ), men også fordi de holder seg bedre når de er tykkere.


#21

Floksa sa for siden:

Jeg har nettopp kjøpt meg støttestrømper i nude. De er vel 50 denier tror jeg. Matte.
Jeg synes jeg er skikkelig fin med dem til sommerkjoler. Har mange svarte støttestrømper, men dette er første settet i nude.
Bare i tilfelle noen glemte at dette snart er besteforeldreportalen!


#22

~TM~ sa for siden:

Matt, ja.


#23

Niobe sa for siden:

Det må sies at jeg sjelden bruker strømpebukse i det hele tatt, og i så fall ytterst sjelden svart. Jeg synes nesten alltid jeg er finere i ingen strømpebukse/nude, uansett årstid og antrekk. Om det er svart, så er det gjerne sånn tykkere strømpebukse i ull, til strikkekjoler om vinteren. Men da må det være veldig kaldt.

Jeg går som regel uten strømpebukse i bunaden også, og det får jeg ofte kommentarer på. Men bunadskoene er for store hvis jeg har strømpebukse på. :knegg:


#24

liefje sa for siden:

Jeg bruker aldri nude strømpebukse, går heller uten fordi jeg synes det er penest. Sort 40+ denier matt om vinteren, evt. en med kult mønster i. Da til sorte sko/boots etc.

(Håper forøvrig at jeg klarte å si dette bedre enn i forrige strømpebuksetråd. :stikker: )


#25

Tjorven sa for siden:

:knegg:

Jeg husker svaret ditt i den andre tråden. (Eller jeg husker ikke at det var ditt, men jeg husket ett innlegg som jeg reagerte på.) Du klarte deg MYE bedre denne gangen. :rofl:


#26

Hyacinth sa for siden:

Det ringer noen bjeller, men jeg husker ikke, så kan du gjenta? :blafre:

:knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.