Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Restaurantanbefaling Gøteborg

#1

Myria sa for siden:

Vi skal en tur til Gøteborg og vil gjerne ha restaurantanbefalinger. Dessverre er ett av barna ekstremt kresen så fint hvis de har barnemeny, men tar i mot alt av forslag og så får vi heller vurdere om han kan finne noe han liker. :jupp:


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg har egentlig plenty med gode restauranter å anbefale i Gøteborg, men du satte meg helt ut når du ber om barnemeny.

Eller - ekstremt barnevennlig: Café Husaren i Haga. Kjøp verdens største kanelbolle. (Dere trenger IKKE en til hver, altså.)

Ellers fikk vi vanvittig god rekmacka (rekesmørbrød) på Fiskbar17. Fiskesuppa var også mer enn ålreit. (De hadde fish&chips også.) veldig uformelt og kanskje greiest til lunsj.

Andre lunsjer kan godt spises i Saluhallen. Det er en mathall, så dere vil finne mat til alle. Vi spiste superb lunsj på Bar Bulot, men den er ikke egnet for kresne unger.

Ungene syntes burger på The Barn var veldig bra. Og vi voksne klaget heller ikke. thebarn.se/

Både venninner av meg og hotellet vi bodde på skrøt veldig av Toso. Vi syntes det var bra, men hadde kanskje litt høye forventninger. Her bør det være mulig å finne mat unger liker, hvis de ikke er veldig fokusert på at det skal hete noe «vanlig» i tillegg. toso.nu/meny/

Puta Madre har god meksikansk mat. Og mine unger var i hvert fall strålende fornøyde. www.putamadre.se/

På blackstone steakhouse stekes biffen ved bordet. De har definitivt barnemeny. Ikke helt min greie, men familiens øvrige 3 var veldig fornøyde. www.blackstonesteakhouse.se/goteborg/


#3

Tjorven sa for siden:

Altså; Gøteborg har et VELDIG godt restauranttilbud.


#4

Myria sa for siden:

Ja, det med barnemeny er et problem. Jeg har sett etter restauranter og finner flere både vi voksne og to av tre barn ville sette pris på, men så er det den siste som er problemet. Det skal jo helst være hyggelig og mulig å bli mett for alle, så enn så lenge må det bare være sånn. Takk for gode tips, jeg hadde merket meg et par av disse så greit å høre at andre har gode erfaringer. :jupp:


#5

Musemus sa for siden:

Enig med The Barn, Puta Madre og Saluhallen. :D

Og Café Husaren - men én bolle til hele familien holder for oss!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.