Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et hyggelig sted mellom Monaco og Genova?

#1

Polyanna sa for siden:

1-2 overnattinger, men ser etter noe pittoreskt, hyggelig og med strand, og med togstopp. Tips?


#2

Polyanna sa for siden:

Ser at det er følgende stoppesteder:

BORDIGHERA
SANREMO
TAGGIA ARMA
Imperia
DIANO
ALASSIO
ALBENGA
LOANO
PIETRA LIGURE
FINALE LIGURE MARINA
SPOTORNO-NOLI
SAVONA
ALBISOLA
CELLE
VARAZZE
COGOLETO
ARENZANO


#3

Tjorven sa for siden:

Vi hadde 3 overnattinger i Diano Marina som "badeferie" da vi var på interrail for 6 år siden. Riktignok møtte vi et vennepar som har hus utenfor byen slik at de var lokalkjente, men jeg husker det som helt perfekt. Fine strender som var mye billigere å ligge på enn i Frankrike og masse gode restauranter. Ikke de store turistopplevelsene, men det var ikke det vi var ute etter akkurat de dagene.

Men du mener Monaco og GENOVA ikke sant?


#4

Polyanna sa for siden:

Haha, ja! Takk!

(Klassisk sånn "Jeg VET hva som er riktig, men gjør det feil HELE TIDEN, likevel!")


#5

Polyanna sa for siden:

Har også sjekket Alassio, men lett å gå seg litt i surr i bilder og hotellbookinger. :svimmel:


#6

Anne C sa for siden:

Jeg synes Sanremo ser ut som et hyggelig sted. Jeg har bare kjørt gjennom et par ganger, men tenker alltid at jeg har lyst til å stoppe og overnatte der.


#7

scilla sa for siden:

Noli er det fineste :hjerter:, men vet ikke om toget stopper der. Verdt en taxi-tur, da!


#8

Synnemor sa for siden:

Vi var en uke i San Remo for 5 år siden. Det er en liten by i en fjellside som bærer preg av at det engang var et typisk «sydensted». Litt 80-talls, litt slitent, men mener å huske at strendene var ok og vi fikk spist helt greit. Det var en fin bilfri vei langs stranda som strakk seg langt og lengre enn langt både retning Frankrike og Genova, her var det fint å gå på tur, løpe og sykle. Løpe-Synnemor falt pladask for en løpetunnel de hadde laget inni fjellet - typ 2km lang tunnel, helt rett og flat med gåfelt, løpefelt og sykkelfelt i begge retninger og dønn jevn temperatur døgnet rundt (!) Perfekt til intervalløping for særinger som bruker ferien som treningsleir. :knegg:
Jeg vet jeg løp forbi en del av småstedene nevnt over på flere av langturene mine mens jeg var i San Remo, men må innrømme at jeg ikke husker hvordan det så ut der.


#9

Koma sa for siden:

Jeg har feriert der 2 ganger, en gang stoppet vi og overnattet i 4-5 av byene (Alassio, Spotorno, Noli. Finale Ligure og Diano Marina også har jeg bodd en uke på ett velfig sjarmerende badehotell i Diano Msrina ved en annen anledning. Forelsket meg helt i Noli. Diano Marina var det kanskje mest turister men det er veldig fint der også.


#10

Pelen sa for siden:

I Finale Ligure fikk jeg mitt første kjærlighetsbrev, av en italiensk gutt. Eller mer korrekt, det ble sendt til meg så jeg fikk det når jeg kom hjem til Milano. Jeg kunne ikke huske noen Luca … Jeg var 11-12 år. Husker ikke så mye V stedet mer enn at jeg hadde det gøy der og at det var laaaange trapper.

Ikke til noen hjelp med andre ord. :knegg:

San Remo, har bært der på dagsturer flere ganger. Litt slitt, men var mest der på shopping.


#11

Novla sa for siden:

Om du ikke har noe i mot å fortsette litt forbi Genova er Sestri Levante helt vidunderlig. :elsker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.