Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lunsj og middag i Oslo lørdag

#1

millact sa for siden:

17-åringen og jeg skal på tur. Tips til spisested for lunsj og også middag på lørdag? Aner ikke hva vi ønsker. Vi skal nok overalt og gå mye.


#2

amylin sa for siden:

Jeg hadde bestemt meg og bestilt bord, for det er Holmenkollstafetten til lørdag og blir nok mye folk ute.


#3

pippo sa for siden:

Det kommer jo veldig an på hva dere har lyst på og liker. Forslag som 18-åringen her liker: Sumo sushi (finnes flere steder), Døgnvill burger (finnes flere steder), Villa Paradiso (pizza, finnes flere steder), Olivia (finnes også flere steder), La Fable (fransk, litt finere, midt i sentrum), BFF Diner (Solli/Bygdøy Alle), El Camino (finnes flere steder, meksikansk). Og ja, reserver bord!


#4

Tjorven sa for siden:

Det er Holmenkollstafetten på lørdag. Ekstremt mange bedrifter skal ut å ha bankett. Dere må reservere bord på forhånd!

Men egentlig vil jeg anbefale dere et sted hvor det ikke er mulig å reservere - Koie Ramen i Torggata, eller den ligger egentlig i en sidegate. De har skikkelig god ramen (nuddelsuppe) og man får definitivt en urban følelse. Første gang vi var der stod Chirag fra Karpe bak oss i køen (ja, han stod i kø som alle andre), og snuppa har forgudet stedet siden. :knegg: Men det er et lunsjsted, for det er ikke spesielt komfortable sitteplasser.

Fra Torggata er også veien kort til Markveien siden du har antydet at hun er ute etter bruktbutikker for klær.

Til middag ville jeg kanskje spist burger på Døgnvill? De har flere helt fantastiske vegatarburgere, og jeg er ikke vegetarianer. Men det er jo plenty av gode alternativer alt etter hva slags mat dere vil ha. Men altså; dere må bestille bord.


#5

apan sa for siden:

Det er meldt nydelig vær lørdag. Jeg tror jeg ville forsøkt meg en tur nedom Vippa, kanskje for lunsj? Sikkert ganske fullt, men når man bare er 2 stk som er i stand til å vente litt på en ledig plass, vil jeg tenke det er noe å finne. Så ville jeg bestilt et sted til middag ja, texas i Oslo lørdag. Heiagjengen vår skal invadere en pub allerede før løpet starter (men jeg skal dessverre reise bort og får ikke løpt i år).


#6

millact sa for siden:

Ah, godt å vite.


#7

millact sa for siden:

Vi har allerede tenkt på Døgnvill etter å ha spist der for et par år siden. Da satt vi i baren på Tjuvholmen en lørdagskveld.

Ramen høres deilig ut; det tror jeg kan være aktuelt. Broren skal på tur til Oslo han også med klubben; de skal på Tusenfryd.


#8

liefje sa for siden:

Husk at det blir store endringer i kollektivtrafikk i Oslo sentrum og vest ifm stafetten i tilfelle dere hadde planer om å ta buss og trikk.


#9

millact sa for siden:

Vi har planer om å ta buss fra Fornebu inn til sentrum lørdag morgen og retur lørdag kveld. Resten av dagen går vi; vi er glade i å se og utforske.


#10

Shun sa for siden:

Hva med Vippa til lunsj, og Golden Chimp til middag?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.