Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

København med barn på 13 og 10 år?

#1

Nera sa for siden:

Hva bør vi få med oss i København i sommer? Datteren er 13, og sannsynligvis er shopping er nok høyest på lista. Sønnen er 10, og har fotball som sin hovedinteresse i livet.

Tips til aktiviteter, steder å spise, severdigheter og i det hele tatt? Alle tips mottas med takk.


#2

millact sa for siden:

Tivoli, shopping på Strøget og bade på Amager strand. Vi tok tog ut dit, lettvint og greit. Spise i Nyhavn og se på livet, spise masse is med guf, krem og flødebolle. Vi tok også en båttur og fikk sett mye og gikk generelt mye. Var der sommeren 2019.


#3

Pelle sa for siden:

Akvariet er flott


#4

sindrome sa for siden:

Bading fra havnebadet ved fisketorget. Var i Køben i 2019 og det var en hit med mine tre da. Like ved mcD og shopping senter, så alt er tilgjengelig.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg anbefaler guidet sykkeltur. Vi var på det da ungene var 12 og 15, og de syntes det var storveis. 12-åringen er spesielt historieinteressert, så vi meldte oss på en helt standard tur for voksne. Men det fantes mange forskjellige type turer.

For skikkelige danske smørrebrød anbefaler jeg Kanalkafeen. Å spise lokal mat er jo noe av hele opplevelsen. Og smørrebrød er barnevennlig.


#6

Pesten sa for siden:

Vi gikk på museum med våre. Ripley’s utrolige verden og så var vi på tivoli.


#7

Pasta sa for siden:

Da mine var på den alderen, syns de at guidet båttur var gørrkjedelig. Det var en stor tabbe.
Ellers elsket de tivoli og runde tårn.
Da de var noe større likte de godt å gå omkring på Islands Brygge (er det rett navn?) og selvfølgelig shopping.


#8

Tjorven sa for siden:

Ja, Tivoli må selvsagt nevnes av meg også. Tivoli i København er så gjennomkoselig. Det har ålreite attraksjoner, gode spisesteder og er generelt trivelig.


#9

veobra sa for siden:

Tivoli må dere få med dere. Både gode attraksjoner og en fin park. God mat kan du også enkelt finne der.

Bad på Islandsbrygge eller på Amager strand hvis været er godt.

Liker dere litt kultur og å komme opp i et spennende tårn så ta turen til Vor frelsers Kirke, du kan gå utenpå dette tårnet. :hyper:


#10

millact sa for siden:

Vi gikk forbi der, lett å komme til.


#11

venla sa for siden:

Noterer meg tips siden jeg og skal dit med barn på samme alder i sommer.
Tivoli og bading på Amager strand har de allerede ønsket seg. Skal vurdere sykkeltur om de har sykler som passer for yngste.

Noen som har vært i Jægersborg? Der det er park, dyrepark og karuseller.


#12

millact sa for siden:

Vi var i botanisk hage. Likte godt sommerfuglparken.


#13

Acino sa for siden:

Vi likte veldig godt Bakken: Tivoli, restauranter, park, underholdning osv litt utenfor sentrum. Og Ripleys museum. Og brettspillbutikken Faraos Sigarer (tror de har flere butikker hvor det altså er en som er for brettspill der).


#14

Drømmedama sa for siden:

Jeg anbefaler alltid en dagstur ut av København også hvis dere har tid, ta toget til Humlebæk(cirka en halv time), gå et lite stykke(det er skiltet) og tilbring noen timer på Louisiana Museum of Modern Art. Fint presenterte utstillinger, nydelige bygg i en flott park med skulpturer og store gressplener ned mot havet. Virkelig idyllisk. Fin cafe/restaurant der også og en ganske stor museumsbutikk. Vi har hatt med tepper og mat noen ganger og hatt Picnic der, området er helt nydelig og en unik opplevelse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.