Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag



#3

Mex sa for siden:

Det ser ut til å bli en nydelig dag i dag! To dager med litt regn gjør susen! (Okey, jeg vet at det ikke er nok for vannmagasin og tørre åkre, men det som har kommet av regn, har gjort godt) Luften er frisk, og trær og gress er nå knallgrøndt! Straks helg, og snart storbyferie, bare 6 dager igjen! :D


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg var oppe kl 05.30 i dag og tok imot veldig trøtt sønn. Nei, han er ikke russ som har vært på fest. Han har friluftsliv valgfag og i natt var de på nattevandring. Det var oppmøte i går kveld kl 22.30 og så tok de t-banen til en endeholdeplass, og så har de brukt natta på å gå gjennom Østmarka. Det hadde vært litt kaldt og ganske gøy.

Nå sitter jeg for en gangs skyld i et digitalt møte som jeg bare er deltaker. Så jeg kan strikke litt, skrive litt her og bare komme med innspill til møtet når jeg faktisk har noe å si. Det er veldig behagelig.


#5

løve70 sa for siden:

Våknet også klokken 5 i morges. Arvingen, som er russ, men ikke hadde vært på fest, kom da hjem etter å ha kjørt en venninne hjem fra fest. Ga opp å sove, så rakk en joggetur med hunden før første møte klokken 07 :sjokk:

Nå er jeg i full gang med møter. Skal treffe en venninne for lunsj- blir koselig.


#6

Trixie sa for siden:

God morgen.
På min 2. pencilinkur på like mange uker. Men formen bedres. Sønn er levert på skoletur, datter skal snart kjøres til toget. Jeg skal prøve å trene litt, plante litt og gjøre litt kontorarbeid.


#7

Eia sa for siden:

Hei og hå! Ryggkræsj i tillegg til sylte forkjøla i dag. Hva kommer i morgen? :hjelp:

Konf på lørdag, heldigvis har vi gjort det tyngste arbeidet (bord og stoler). Nå skal jeg krabbe meg ut i produksjonen, for å sitte er i hvert fall IKKE bra.


#8

star sa for siden:

Plutselig beskjed om pakkelevering med signatur. Trodde den kom til et utleveringssted. Etter litt fram og tilbake så fant vi en plan. Ingen er hjemme og adresse kan ikke endres.
Får forhåpentligvis 2 fornøyde gutter i ettermiddag.


#9

Fersken sa for siden:

Det er så mange møter at jeg rekker ikke å gjøre noe mellom. Så oppgavene blir forskjøvet og jeg går med konstant dårlig samvittighet og det knyter seg i nakken. Forhåpentlig blir det bedre når mai er over.


#10

Avatar sa for siden:

Godt å se vi er flere morgenfugler, selv om jeg syns det er helt dust å våkne av seg selv 0450. :trøtt: Ikke dårlig å være på jobb kl.6 når man har en halvtime med tog også. Snart helg!


#11

Frøy sa for siden:

Hei.

Jeg er på kontorkontor og stressnivået er høyt. Sovnet før klokken var 22 i går så følelsene er ikke like mye på utsiden i dag som de var i går.

Satser på at ting roer seg på sikt.


#12

star sa for siden:

Jeg våknet litt over 5. :gal:


#13

millact sa for siden:

Jeg synes det er hardt å stå opp for tiden, er stuptrøtt. Regner med det er pga pollenallergi.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.