Tenkte å gjøre det litt enkelt for meg selv på nasjonaldagen. Skal ha en annen familie på middag etter tog/ leker på skolen. Planen er å grille burgere. Har kjøpt inn brioche- brød, en ostedressing og cheddar. Planlegger også salat, tomat, sylteagurk, bacon og løk av ulik type feks syltet rødløk eller karamellisert.
Er det annet jeg kan fikse for å gjøre den en nasjonaldag verdig? Vurderer søtpotetbåter ved siden av. Vil at burgerne skal bli høye med spyd igjennom. :D
Litt potetgull er også godt, der kan man også ta litt ulike og så ha noen diper (da kan man gjerne ha noen sauser/ diper som også kan brukes til burger, ikke sant. Feks chilimajones). Det er ihvertfall enkelt å gjøre klart, og så kan man ha det til litt snacks etter maten.
Vi bruker god aioli til burger. Den med rosa lokk er bra, Rema har den. Muligens Coop også. merke heter Lohmanders. Mannen bruker både kuttet chilli og chilliaioli til.
På restaurant velger jeg innimellom en med stekt champingon på.
Jeg liker ikke kjøttburgere, og har ikke funnet en god vegetarburger, så jeg lager av grovrevne rotgrønnsaker, potet og ost, litt som røsti.
Jeg synes det er skikkelig godt med potetgull til, min favoritt er Totenflak med bare salt.
I heimen her spiser vi ikke hvitløk, og dermed utgår aioli, jeg foretrekker en vårløkmayo, og mannen liker helst estragonmayo.
Jeg tar gjerne ei baconskive på vegetarburgeren.. :knegg:
Jeg må også ha agurkmix eller bostongurka, og gjerne tynne skiver av syltet rødbeter.