Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Burger på 17. mai

#1

Apple sa for siden:

Tenkte å gjøre det litt enkelt for meg selv på nasjonaldagen. Skal ha en annen familie på middag etter tog/ leker på skolen. Planen er å grille burgere. Har kjøpt inn brioche- brød, en ostedressing og cheddar. Planlegger også salat, tomat, sylteagurk, bacon og løk av ulik type feks syltet rødløk eller karamellisert.

Er det annet jeg kan fikse for å gjøre den en nasjonaldag verdig? Vurderer søtpotetbåter ved siden av. Vil at burgerne skal bli høye med spyd igjennom. :D


#2

millact sa for siden:

Høres nydelig ut!


#3

Charlie sa for siden:

Du kan se på sides & starters på burgerrestauranten Kverneriet, feks.

kverneriet.com/majorstua/menu/

Jeg er glad i chili-majones til burger.

Litt potetgull er også godt, der kan man også ta litt ulike og så ha noen diper (da kan man gjerne ha noen sauser/ diper som også kan brukes til burger, ikke sant. Feks chilimajones). Det er ihvertfall enkelt å gjøre klart, og så kan man ha det til litt snacks etter maten.


#4

Karamell sa for siden:

Vi bruker god aioli til burger. Den med rosa lokk er bra, Rema har den. Muligens Coop også. merke heter Lohmanders. Mannen bruker både kuttet chilli og chilliaioli til.
På restaurant velger jeg innimellom en med stekt champingon på.


#5

Apple sa for siden:

Aioli må vi ha ja. Noterer også chilimajones. Elsker også sauser og diper. Spent på den ostesaus/ dressingen.
Skal sjekke den nettsiden!


#6

Syrinx sa for siden:

Aivar, det er så godt på burger (og til alt annet av grillmat).

Jeg synes også at tzatziki er godt, da blir burgeren litt lettere/friskere.


#7

Nextlife sa for siden:

Jeg liker ikke kjøttburgere, og har ikke funnet en god vegetarburger, så jeg lager av grovrevne rotgrønnsaker, potet og ost, litt som røsti.
Jeg synes det er skikkelig godt med potetgull til, min favoritt er Totenflak med bare salt.
I heimen her spiser vi ikke hvitløk, og dermed utgår aioli, jeg foretrekker en vårløkmayo, og mannen liker helst estragonmayo.
Jeg tar gjerne ei baconskive på vegetarburgeren.. :knegg:
Jeg må også ha agurkmix eller bostongurka, og gjerne tynne skiver av syltet rødbeter.


#8

Nextlife sa for siden:

Og tomat, det må være bifftomat i syltynne skiver.


#9

Apple sa for siden:

Takk for gode tips! Digg med litt forskjellig de kan velge mellom. Får vann i munnen her!


#10

Trixie sa for siden:

Syltet rødløk.


#11

Pasta sa for siden:

Kiwi (Eldorado?) har en chilibernaise som er veldig god på burger.



#13

Apple sa for siden:

Ja, den bruker vi mye til biff feks. Veldig god.


#14

Hyacinth sa for siden:

Har du prøvd sellerburgeren fra Grønne Folk? Jeg er veldig glad i den.


#15

Nextlife sa for siden:

Ja, har prøvd, men synes den smaker metallisk, sikker på grunn av havregryn i, noe jeg ikke liker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.