Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Stompa sa for siden:

Morn. Har ikke vært i kaffestua på flere dager; det går i ett her. Snart ferdig å pusse opp stue/kjøkken, da blir det litt roligere. Pappa kommer i dag og skal hjelpe meg med lister rundt vinduer og dører, og da er det bare igjen for elektrikeren å bli ferdig, pluss at jeg skal ha ny benkeplate på kjøkkenet. Pluss masse småtteri, selvsagt. :knegg:


#3

Blondie sa for siden:

Spennende, Stompa!

Hektisk her også, før salg. Jeg er helt i innspurten nå, men det dukker stadig opp noe. :gal:


#4

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg har kjørt yngste ned til skolen. Ett eller annet gamingopplegg. Mellomste russ kom hjem kl. 3.25 i natt. Plan for resten av dagen må bli litt støvsuging, klesvask og en handletur med yngste. Han trenger svarte sko til uniformen sin.


#5

007 sa for siden:

Russen kom hjem klokka 03.00, og gikk på jobb klokka 07.50. Og så er det visst på’an igjen i kveld. Godt det snart er over. :gal:
I dag er det husrydding på programmet og så bobler og Eurovision sammen med venner i kveld. Mannen har utsatt vindusvasken hele uka, og i dag er det selvsagt sol.


#6

Eia sa for siden:

Tjohei! Konfirmasjon i dag, med tre familiekonstellasjoner. Godt jeg har vond rygg og en deilig forkjølelse, da.

Konfirmanten selv er forventningsfull. :hjerter:

Det går bra! :mantra:


#7

Toffskij sa for siden:

Min minimalistruss sov søtt hjemme i senga i hele natt. Behagelig for oss, da.


#8

millact sa for siden:

Vi koser oss i Oslo!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.