Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Issho?

#1

vixen sa for siden:

Noen vært der? Jeg og søstersen skal ut og spise på fredag kveld i Oslo og har lurt litt på å gå dit. Gode asiatiske restauranter finnes ikke her vi bor og knappest i Trondheim heller (som ellers er byen for oss) så det frister. Eventuelt andre forslag?


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg har spist der flere ganger. De har skikkelig god mat.

Et godt (og billigere) alternativ er Izakaya som ligger i St. Olavs gate. Kanskje ikke like forseggjort mat der, forresten.

Asiatisk lunsjtips fra meg er Koie Ramen. Bestill en av de to nederste på menyen. :nam:


#3

liefje sa for siden:

Har ikke vært på Issho, men har vært på Izakaya i St. Olavs gate som Tjorven snakket om. Definitivt autentisk og veldig kult og spennende, god mat, men det er ikke et sted man blir sittende og nyte maten, snakke lenge og drikke vin, liksom. Til det er det for uformelt med enkle trebord og benker. Og for å komme inn må man gå inn i en oppgang med masse tagging så man skulle ikke tro det var en restaurant der, liksom. På Bislett, i Parkveien, er det også en restaurant som heter Kanpai Sushi & Izakaya. Den er ikke like kul og autentisk, men bedre for å sitte lenge og også veldig god mat, både disse izakaya-smårettene og veldig bra sushi. Pluss gode cocktails.

Hvis dere ikke skal ha japansk, men heller Thai, er det kjempegod mat på Plah, den delen som heter Ahaan som har thai street food. Ligger nederst i Hegdehaugsveien, nedenfor Lorry. Gå for tasting meny med masse gode småretter hvis dere er sultne og ta en riesling til som kelneren sikkert anbefaler, den vi drakk het Nik Weis og passet fantastisk til maten selv for meg som vanligvis er veldig skeptisk til relativt søte rieslinger. Også en av de gode cocktailene først. VELDIG hyggelig sted og nydelig mat. De to trønderne jeg hadde med meg dit, var superfornøyde. Den andre delen som heter Plah er også kjempebra, men det er litt stivere og finere fine dining som forresten også har kjempegod tasting meny, særlig den vegetariske. Men jeg foretrekker altså Ahaan.


#4

Tjorven sa for siden:

Issho har heller ikke gode stoler hvor man vil sitte leeeeenge, altså. Det er høye bord med krakker og harde stoler.


#5

vixen sa for siden:

På Plah hadde jeg og mannen en veldig bra kveld for noen år siden. Takk for tips!


#6

vixen sa for siden:

Det ble Issho og må si det var en hyggelig opplevelse! Vi delte seks retter mellom oss og en flaske cremant. Vi betalte 1250 inkl tips for to. Det syntes jeg egentlig var ganske mye for pengene.


#7

Tjorven sa for siden:

Så bra at det ble vellykka.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.