Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Planlegging av båtpoteter

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg skal ha med båtpoteter til en lunsj i morgen. Hva er best å gjøre?

  1. Steke dem i dag og varme opp når vi ankommer?

  2. Steke halvveis i dag og resten når vi ankommer?

  3. Ta med rå poteter og steke når vi ankommer (noe som sikkert er best, men som vil ta altfor lang tid å få ferdig)?

  4. Gjøre klart i kveld, steke hjemme i morgen i løpet av den snaue timen vi har til rådighet mellom tog og besøk, og deretter ta med varme poteter dit?

Heller mot alternativ 4 selv.


#2

Teflona sa for siden:

4, legg i kaldt vann med sitron. Eller under folie, da blir de ikke gule.


#3

Hyacinth sa for siden:

Takk!

Men kan de ikke ligge i plastpose ferdig krydret og oljet?


#4

Syrinx sa for siden:

Halvkok i dag, steke i morgen. (Jeg synes alltid potetene blir best når de kokes halvveis, ristes i panna så de får litt melen utside og så olje, krydder og ovn etterpå.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.