Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vasking av parkdress med vannavstøtende ytterlag

#1

banana sa for siden:

Hvordan gjør man det, man vaske den to ganger? Hvis jeg vasker den på vrangen (mest logisk), blir utsiden (den som er ut til vanlig) ikke i nærheten av ren en gang. Omvendt, vasker jeg den på retten regner jeg med at innsiden i allefall ikke blir ren, siden utsiden forblir skitten hvis den er inn når jeg vasker.

Ergo er eneste løsning å vaske den både på retten og vrangen. Noen andre tips?


#2

Left sa for siden:

Blir den så innmari skitten inni da?? Her er det utenpå de blir møkkete, så de blir rene nok om jeg vasker dem med utsiden ut.


#3

Mikkeline sa for siden:

Innsiden er jo sikkert ikke dekket med skitt på samme måten, mer svette osv kanskje?

Jeg hadde vasket den med utsiden ut, og følt meg komfortabel med at innsiden også ble ren.


#4

banana sa for siden:

Innsiden blir i allefall ikke skylt ren for såpe hvis jeg ikke skyller den ekstra i vrengt tilstand. Hmmm ... Jeg må nok kjører dobbeltvask, ja.


#5

Sitron sa for siden:

Det spørs da hva vaskeanvisningen er. ReimaTec skal vaskes på vrangen, så da gjør jeg det og så får den rett og slett ikke bli helt ren. Heller litt skitten enn at egenskapene ødelegges.


#6

banana sa for siden:

Good point. Jeg har (nokså ulikt meg, faktisk) glemt å sjekke vaskeanvisningen. På den måten blir i allefall den vatterte siden skylt rent for såpe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.