Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sommerferien 2022

#1

Trixie sa for siden:

Hva er planene?

Jeg/vi har noe planlagt og noe vi bør planlegge så jeg venter på den store inspirasjonen...
Både med barn og voksenferie.


#2

Millen sa for siden:

Her er foreløpig plan hytta og besøke familie i Trøndelag siden vi ikke har møtt de på 2 år pga pandemi. Mulig vi slenger inn overnatting og evt være litt i Trondheim.
Vært innom å dra til København, Dyreparken i Kristiansand, men ingenting er bestilt eller booket ennå. Så vi får se hva som skjer...


#3

Musemus sa for siden:

Vi skal 6 (!) uker til varmere strøk. Jeg gleder meg så helt utrolig mye. :love:


#4

Selma sa for siden:

Ei rolig uke med sol og bad i Kroatia og ellers mest mulig tid på hytta ved sjøen


#5

løve70 sa for siden:

3 uker i USA, stort sett California. Forehåpentligvis også en uke på hytta i Spania.


#6

zinatara sa for siden:

Vi skal til London i 10 dager.


#7

Sissel sa for siden:

Foreløpig er 14 dager til Kypros bestemt. Mulig det blir noen dager på storbyferie, eller en tur til Sørlandet, vi får se.


#8

Retz sa for siden:

Noen fjellturer, perioder på hytta og så i september ferie i Italia. Først en uke ved Gardasjøen, deretter blir det en uke på rivieraen i Camogli. Det ligger ganske nær Portofino. Vi avslutter med tre dager i Genova.


#9

My sa for siden:

Dana cup. Og litt rundreise i forbindelse med det. Etterpå får vi besøk av venner fra utlandet.


#10

Strå sa for siden:

Vi har alt vært to turer nordover i år og skal til Belfast i oktober, så sommerferien skal nytes hjemme. Planen er å få bygget opp hagen, slappe av, male vinduslister, bade, lokale turer og generelt kose oss.


#11

007 sa for siden:

Kun voksenferie i år: En uke i Hellas og en uke på loffen i Norge. Og sikkert en uke i fjellboligen.


#12

Snippa sa for siden:

Vi skal til Storbritannia. Ruta så langt er sånn: Edinburgh - Liverpool - litt rundt i Wales med base i Cardiff - London.



#14

Anne C sa for siden:

Ikke noe ferieplaner i det hele tatt. Jeg har ikke lyst til noe. Mannen og gutta skal vel dra på noen fisketurer og sånt. Mulig vi drar til Østerrike i høstferie.


#15

Neket sa for siden:

Vet ikke. En uke på Sørlandet med storfamilien, og så vurderer vi hvor vi skal for å lade batteriene igjen etter den første uka. :knegg: Vi tenker kanskje sydenland i et par uker. :vetikke: Jeg syns egentlig syden er kjedelig, Men jeg trenger sol og varme. Egentlig burde vi bli hjemme og bruke pengene på nye vinduer, men det er hvertfall kjedelig.


#16

venla sa for siden:

Ei uke i Køben med unger. Ei langhelg i Stockholm med kjæresten, og så litt kortere turer i Trøndelag som vi tar på sparket. Gleder meg skikkelig til å komme på turer ut av Norge, selv om det ikke er så veldig langt.


#17

Tjorven sa for siden:

Vi skal til Italia. Dette har vi drømt om lenge. :hjerteøyne:

Først noen dager i Roma, så har vi leid feriehus i Sør-Italia for in uke og tog til Venezia for noen dager der. Da flyr snuppa hjem, mens vi tre andre sakte toger oss hjemover. Vi har planlagt stopp i Wien, Bratislava, Praha og Dresden. :lykkelig:


#18

polarjenta sa for siden:

Vi skal til Halmstad og København.


#19

liefje sa for siden:

To uker til Hellas er planlagt. Det blir i juni. Så blir det nok en tur til Vestlandet i juli eller mamma kommer hit en tur. Satser også på å "plage" venner med hytter på sørlandet et par dager hvis det passer for oss/dem.


#20

Fjols sa for siden:

En uke i New York i juni, resten av ferien hjemme.:lykkelig:


#21

Taien sa for siden:

Jeg og poden skal først til Spania i 4 dager med korpset. Så blir det en tur til Halmstad for å besøke bestevenninna mi, og kanskje en tur til Danmark.


#22

Charlie sa for siden:

Noen dager i Danmark og til fjells en helg, ellers hjemme.


#23

nolo sa for siden:

Første sommeren vi har hytte, så det blir fjellet så ofte og lenge som mulig. :lykkelig: Men først en langhelg i Berlin. :elsker:


#24

Stompa sa for siden:

Et par ukers rundreise i Østerrike og Tyskland med Frøkna. :lykkelig:


#25

Appelsin sa for siden:

To uker i Kroatia :elsker:
Føles helt rart å skulle reise utenlands, ja, nesten reise i det hele tatt. Lengste jeg har vært siden høsten -19 var Rikshospitalet i fjor, og det var jo ikke noe gøy :knegg:


#26

Dragen sa for siden:

Jeg skal starte FPs boligbytte. :nemlig:

Bill mrk: 7 rom og kjøkken, nær hovedstaden.


#27

Tjorven sa for siden:

Du skal ikke spøke med det. Vi leide FP-bolig i fjor og hadde en veldig fin ferie i Kristiansand.


#28

Dragen sa for siden:

Jeg spøkte ikke.


#29

Molly sa for siden:

Jeg skal ha ferie sammen med kjæresten først. Vi snakker om å ta noen dager og gå tur i fjellet + noen dager i Amsterdam. Vi har ikke bestilt noe ennå, så vi får se hva det blir til.
Har et par uker med barna etterpå, og vi snakker om å ta en langhelg i en europeisk by. Vet ikke hvor ennå. Det blir noen dager på hytta også.

Jeg har pleid å ha stålkontroll på ferieplanlegging, og har nesten alltid hatt ferien booket i januar/februar. Tror korona har ødelagt meg.


#30

Pasta sa for siden:

1 uke på all inclusive i Tyrkia med 16 åringen og mine foreldre.

2 uker uten plan, men satser på finvær på Helgelandskysten og telt på svensk campingplass. Da blir det med 16 åring, ettåring og samboer.

1 uke alene med ettåringen. Håper på strålende sommervær.


#31

Novla sa for siden:

Vi skal ha den vanlige runden med familiebesøk til Vesterålen og Sunnmøre, samt nesten to uker i UK, der vi endelig skal få utforske Yorkshire Dales. :lykkelig:


#32

Malama sa for siden:

Vi har fakrisk fri samtidig, jeg og mannen. 4 uker i juli.

Så, vi skal vel et par uker til svigers og en ukes tid på camping og noen dager hjemme før og etter.


#33

Bean sa for siden:

To uker i Spania i begynnelsen av juli. Vi planlegger først noen dager i Sevilla og Cadiz så avslutte med en uke ved kysten i nærheten av Marbella. Vi har også planlagt en langhelg i Edinburgh i begynnelsen av august.


#34

Che sa for siden:

to uker i tyskland - hvorav en uke i Berlin
en uke i Hellas.

Vi har tre uker ferie, to uker arbeid og en uke ferie igjen - så i år tror jeg at jeg vil føle at ferien er kjempelang. (eller kjempekort - vi får se)


#35

Spoon sa for siden:

11 dager i Sardinia :lykkelig:

Sikkert noen dager på hytta også, samt en liten bilferie med mamma.


#36

Ellisiv sa for siden:

Vi skal to uker til Costa del Sol. Får med oss begge ungdommene også. O Lykke!

Senere i sommer skal vi til Devon og Cornwall. Aldri vært der før, så det gleder jeg meg veldig til. :-)


#37

Simone sa for siden:

Vi skal to veker til Gran Canaria. Reisemålet i seg sjølv er ikkje noko eg har kjempehøge tankar om, det er rett og slett hotellet og sol/temperatur som drar :knegg:
Vi skal til Ving sitt hotell Ocean Beach Club i Playa del Cura og har bestilt rom med swim-out og inclusive (som ikkje er heilt det samme som "all inclusive"). Ser fram til to veker med total avslapning der eg skal lese masse bøker og ete god mat og drikke vin. Kun avbrutt av korte turar til Puerto de Mogan og andre nærliggande plassar og muligens ein shopping-tur til Palma.
Grisedyr ferie som eg nesten skammar meg over.
Men dette blir siste familie-chartertur. Neste år planlegger vi å leige hus enten på den franske rivieraen eller den italienske rivieraen og ha leiebil og sjå oss litt rundt. I år tar vi eigentlig berre den ferien vi bestilte og avlyste i 2020!


#38

Blondie sa for siden:

Ingen konkrete planer, hverken vi voksne eller med barna.

Ønsket er en Købentur med yngste og en overnatting eller tre med motorsykkel og kjæresten. Resten tror jeg blir hjemmeferie, vi pleier det.


#39

ingling sa for siden:

Vi har ikke konkretisert så voldsomt, men planen er vel å være litt hjemme og minst to uker på Sunnmøre, med base i huset vi eier en del av (mitt barndomsparadis :elsker:). Ungene synes det er helt topp, og det gjør vi også. Ingen utenlandsturer planlagt før i november, da skal jeg og eldste til London, utsatt fra mai 2020. Fint med skole med litt uortodokst plasserte planleggingsdager!


#40

Taien sa for siden:

Oooh....fristende!!


#41

Lavender sa for siden:

Danmark i pinsen, to uker sør for Malaga i juli, en uke på Karpatos rett før skolestart.


#42

Millen sa for siden:

Ja, jeg skal en uke til Santorini, venninnetur jeg fikk i gave. Reiser i slutten av mai.


#43

Magica sa for siden:

Vi skal sykle en uke på Bornholm. :D


#44

Maverick sa for siden:

Jeg skal jobbe. Satser på noen turer på et par dager til fjellet og sjøen innenfor logistisk tilgjengelig radius. :jupp:


#45

Chablis sa for siden:

Noen dager på hyttetur med venninner, noen dager på daftø med familie, Sørlandet å treffe venner , Sunnmøre med familie og hytta. Ellers skal vi legge nytt gulv og lage ny terrasse foran inngangsdøra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.