Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hårstyling

#1

frukt sa for siden:

Jeg er dritdårlig på alt som har med styling av hår å gjøre, og har de siste årene gitt nokså beng i hvordan det ser ut. Glemmer ofte å børste håret liksom. :humre: Men jeg har litt lyst til å gjøre noe med det nå.
Jeg har langt hår, nedenfor skulderbladene ca, og litt fall. Har rettetang, men liker egentlig best huldrehår, hvis det gir mening. Har dere noen stylingtips, forslag til produkter osv? Det jeg har i skapet har sikkert gått ut på dato for lenge siden.


#2

Niobe sa for siden:

Jeg børster aldri håret. :knegg: Det vaskes, og så tørker det etter hvert. Det er langt, med litt fall, og kan blir litt "uryddig". Jeg styler jo ikke, men til fint bruker jeg bittelitt av håroljen til Shu Uemura "samler" håret uten å gjøre det tungt eller fullt av produkt. Det gir ingen hold, bare "samling" og glans. Den skal egentlig tas i om kvelden og virke over natten, men jeg tar også i bittelitt på dagtid.

www.blivakker.no/product/3216797?gclid=EAIaIQobChMI5LG1_Lfr9wIVQZBoCR35UQISEAQYBCABEgJU6PD_BwE


#3

frukt sa for siden:

Hårolje har, jeg, men det er en billig sak fra Normal som jeg ikke er så begeistret for, så kanskje jeg skulle investert i en bedre.
Se bilde for dagens frisyre,om man kan kalle det det. :ler:


#4

Niobe sa for siden:

Denne oljen merkes ikke. Utenom at håret henger finere og er blankere. Og jeg bruker en liten dråpe hver gang, så den er veldig drøy i bruk. Vi har samme frisyre. :knegg:


#5

zinatara sa for siden:

Dersom du har fall er det veldig godt mulig du har mye mer bølger i håret enn du tror. Jeg vil anbefale shampoo og balsam uten silikoner, kun børste håret når det er vått, bruke en t-skjorte til å tørke og "ploppe" håret, www.youtube.com/watch?v=snGMnkdviTI (denne youtuberen har mange gode videoer)
bruke skum og gele på vått hår og tørke enten med diffuser eller lufttørke. Når håret er tørt kan man klemme på håret for å få ut stivheten av stylingproduktene. Et alternativ til gele er hjemmelaget linfrøgele, det lager jeg innimellom. Jeg bruker også olaplex no 3 før hårvask ca. en gang i uka.

Jeg er forsiktig med oljer, det blir ofte for tungt for håret mitt.


#6

frukt sa for siden:

Da skal jeg prøve den. :jupp:
Og jeg som trodde jeg var en trendsetter med min ustelte look. :skuffet:


#7

frukt sa for siden:

Takk for tips. :blomst:
Jeg var modell på et kurs for noen frisører for mange år siden, og da vasket hun håret, hadde i noe skum og fønte det opp ned. Resultatet ble nærmest en afro. :knegg: Så jeg kan nok få fram litt krøller om jeg går inn for det.


#8

Niobe sa for siden:

Jeg tror nødig vi skal se på oss selv som trendsettere. :knegg: Jeg har aldri likt å børste håret, og da jeg passerte 2020 og hverken børstet det til direktesendt tv eller eldstemann sin konfirmasjon, så kaster jeg den 20 år gamle hårbørsten. :knegg: Jeg har ikke savnet den!



#10

Karamell sa for siden:

Jeg liker å ha litt produkt i mitt halvlange bølgete hår, for det ser bedre ut når det ikke "flyr" sånn.
Noen ganger er det kun hårolje(har en fra Vossabia nå), eller en lett fønekrem (selv om jeg aldri føner.) Nå har jeg en fra Moroccan oil som jeg SKAL bruke opp jeg kjøper nytt. :humre: Liker ikke lukten, men den samler håret slik jeg vil. Er muligens denne selv om min flaske er hvit, har hatt den lenge. neste gang skal jeg finne en lignende fra et merke med bedre duft. :knegg: www.blivakker.no/product/3095999?gclid=Cj0KCQjw1ZeUBhDyARIsAOzAqQJ33m_24Me9Ye3hcMIkrWZXsmBAunjZtA1NTP8zAC9pMo_XNKdH7xoaAo39EALw_wcB


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.