Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

tink sa for siden:

God morgen! Er klar for sen frokost og kaffe før pakking og håndballtur med yngste. Ønsker alle en fin fredag og helg, når den tid kommer.


#3

celebelen sa for siden:

Endelig helg! Mai er en slitsom måned i år, men det bør gi seg i midten av juni når jeg er ferdig med å arrangere festival. (Det hadde vært betraktelig mindre stress hvis resten av komiteen hadde vært hakket mer interessert i å jobbe, det skal sies).


#4

polarjenta sa for siden:

God morgen.

På jobb, men blir en kort dag, skal kjøre bonusnevøen min til dyrlegen, katta skal steriliseres, etterpå skal jeg har sykemeldingstimene mine.

Ha en fin fredag.:)


#5

Frøy sa for siden:

Fredag. :lykkelig:

Lurer på når jeg skal få avspasere alle overtidstimene mine jeg, til høsten kanskje?


#6

vixen sa for siden:

Hotellhelg med søsteren! Mamma Mia og afternoon tea. Blir stas. Først en kaffe med en venninne som er her på kjapp jobbmøte og som egentlig bor i Bergen. Hurra!


#7

Tjorven sa for siden:

Frøy: På min jobb er det slett ikke uvanlig å avspasere alle fredager i november og desember. Jeg kommer også definitivt til å ha timer nok til å gjøre det i år. (Men trolig også så mye å gjøre på jobben at det ikke er praktisk gjennomførbart.)


#8

star sa for siden:

Hadde håpet jeg fikk være alene ut neste uke, men neida.
Håret ble vesentlig kortere så nå føler jeg at jeg ikke har hår. :knegg: Ble jo så lett. Er til skuldrene altså.

Hadde prøvebonanza i går på de klærne som har ligget bortpakket. Må visst bytte om litt i skapet.
Men jeg trenger overdeler.


#9

Hondacrv sa for siden:

Tusen takk for koselige helsingar i går! I dag er eg klar for femtitre. Sånn er det. Tur til kjæresten og godt med helg!


#10

Toffskij sa for siden:

Meh. Jeg er helt og fullstendig sylta. :mumle:


#11

Mams sa for siden:

Fredag og griling til lunsj på jobben. Øverste sjef som er grillmester. (og vi har i allefall 4-5 kokker på jobb, men de har nok med å lage mat til flypassasjerer) Virkelig klar for helg, og håper migrenen snart parkerer for dagen.


#12

Matilda sa for siden:

God bedring, Toffskij!

Jeg har rettebunke. Det går IKKE fort fram, jeg er helt gåen etter 17.mai-orging, barn som krever ekstra oppfølging og jobbstress, kronet med pollensløvsinn. Jeg ligger liksom to sekunder bak resten av verden og kjemper for å oppfatte hva som skjer. Jaja. Kommer vel gjennom.


#13

Fersken sa for siden:

TGIF!
Beina begynner å komme seg etter marsjering og trasking på 17. mai. Fortsatt vondt på yttersiden av leggene, så håper det ikke setter seg betennelse eller noe.


#14

Martis sa for siden:

Helt sylta her og, veldig unødvendig nå som det er nesten sommer ute. Heldigvis ingen store planer for helgen, så mye sofa og nesespray og bli frisk fort tid.


#15

star sa for siden:

God bedring til de syke. :klemme:

Lufta gikk litt ut av ballongen her. Jaja, 3,5 time igjen.


#16

gajamor sa for siden:

Budrunde på huset vårt nå, så jeg får ikke gjort noe som helst vettugt på hjemmekontoret. Går skummelt treigt oppover!


#17

Propella sa for siden:

Spennende med budrunde, gajamor.

Har første dag i ny jobb. Dette blir spennende. Eksamen ble levert sent i går kveld.


#18

Frøy sa for siden:

I dag har jeg blitt kalt både propp og flaskehals og fått beskjed om å tolke det positivt. Takk og lov for at det her helg nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.