Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kalkunfilet?

#1

Pasta sa for siden:

Gubben har kjøpt kalkunfilet som vi skal ha til middag i morgen. Men hvordan skal jeg steke dem for å unngå at de blir for tørre ? Brune dem i panna og steke dem ferdig i ovnen, eller ?
Eventuelt tid og temperatur ?

Hva kan være godt tilbehør for oss som ikke er så glad i waldorf ?


#2

Benzo sa for siden:

Det står på pakka hvor varmt og lenge du skal steke dem. Pensle med smør, eller legg over et par skiver bacon, da blir det ikke så tørt. Du kan også sprøyte inn fett eller vin.


#3

Søster sa for siden:

Om du gir den noen reale intramuskuläre injeksjoner med smör og hvitvin, blir den saftig. Men da må du ha en stor spröyte og kanyle, jeg vet ikke om det er sånt alle har i kjökkenskuffen.


#4

Mams sa for siden:

Bruk stekepose, da er man omtrent garantert en saftig filet.


#5

Beckett sa for siden:

Aj, det skal jeg jammen teste ut, men må selvsagt en tur på apoteket først. :knegg:

#6

Irma sa for siden:

Vi har kun hatt kalkunfilét en gang, og da brukte vi steketermometer fram til kjernetemperaturen var 68 grader. Den ble helt perfekt etter min smak iallefall. Oppskriften og beskrivelse av hvordan vi gjorde det ligger her.


#7

Søster sa for siden:

Tips: Kjöp ei skikkelig tjukk kanyle. F.eks. "hvit", eller en vertrinärkanyle som er enda litt tjukkere. Også 20 ml spröyte er fint.


#8

Observatøren sa for siden:

Offtopic!
Nå føler jeg meg skikkelig :blånn: her - men er det lov til å kjøpe sånt uten resept? Har veterinærfar, og dermed fri tilgang til sprøyter og kanyler.


#9

Søster sa for siden:

Intet problem. De pleier alltid stusse litt når jeg ber om den feiteste nåla, men så ender det opp med at noen ber om oppskriften.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.