Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Funky frisør for ungdom i Oslo

#1

Maverick sa for siden:

Min særs vakre seksten år gamle sønn har hatt langt hår hengende foran ansiktet i to år, litt som Cousin It. Nå har han lyst til å klippe håret inspirert av Alex Fierro, og farge sjøgrønt, og jeg er så begeistret over muligheten til å se ansiktet hans igjen så jeg er svært supportive. :knegg:

Hvor sender jeg ham? Det må være en litt dyktig en, både på klipp og farge. Min egen er suveren men hun klipper ikke kids.

Hit me up med tips?


#2

Polyanna sa for siden:

Jeg absolutt elsker min Hans hos Kava, og han er veldig flink med farge, i tillegg til klipp. (Men han er IKKE rimelig, må jeg skynde meg å si, men siden du ikke nevnte det i spekken. :glis: )

Jeg har i hvert fall hatt med datteren dit. Han kjenner Palmen også, så du kan hilse fra henne, i tillegg til meg. :knegg:

www.kavafrogner.no/ansatte


#3

Maverick sa for siden:

Nå har jeg fått tips om en hos Hendrix Løkka som oppfyller alle specs, knowhow om manga og gaming og en rekke spot on bilder på insta ( @ragnarwilhelmsen ) som guttungen digget. :jupp:


#4

Palmen sa for siden:

Hans :elsker:


#5

Polyanna sa for siden:

Manga tror jeg Hans faller gjennom på. :skuffet:

Ser ut som om du traff 100% blink der, da! :hjerteøyne:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.