Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Taien sa for siden:

God morgen.
I dag skulle M på sykehuset for masse tester, men det ble utsatt i siste liten.
Jeg skal i begravelse til en ung mann som døde så altfor tidlig. Den blir megatøff!


#3

Fersken sa for siden:

I gang med dagens første opplæringsmøte. Og så er jeg voldsomt spent på om det blir streik i offentlig sektor fra i morgen eller om partene blir enige til slutt.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Ohoy, der kom høsten, gitt. Har hjemmekontor i dag, og det blåser, uler og pissregner. Og veldig kort uke. Har tatt fri fredag, men om det regner sånn da også, så kanskje jeg skyver den fredagen en uke..


#5

Appelsin sa for siden:

Dramatisk, Fintdethei! :fnise:
Jeg våknet av et vindkast og syntes det var superdeilig :hjerter:

Har en vanskelig avtale i morgen som jeg gruer meg til (det er bortkastet energi, jeg vet, men lettere sagt enn gjort osv..). Eldste er hjemme og frisker seg av en saftig forkjølelse, håper hun rekker å bli bra innen i morgen, da er det skolekonsert..


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg startet dagen med besøk på blodbanken, og jeg føler meg så flink. :filer:

Dagen i dag er absurd hektisk, og så toppet det seg med at snuppa fortalte at det er utstilling på skolen hennes ... bare i dag ... og hun har utstilt et kunstverk som hun veldig gjerne vil at jeg skal se. Jeg jobber heldigvis rett ved skolen, men skulle VELDIG GJERNE hatt litt bedre tid til å planlegge.


#7

polarjenta sa for siden:

God morgen. På plass på kontoret, er så trøtt i dag. Det ser heldigvis ut som at det blir en rolig dag.


#8

annemede sa for siden:

God morgen, høsten har kommet ja. :flire:


#9

polarjenta sa for siden:

Her er forresten vinter/høsten over, vi har veldig bra vær. Og etter elendig vær omtrent hele året så syns jeg vi fortjener det.


#10

Trixie sa for siden:

God morgen.
Urolig natt, men en god morgen.
Nå skal det skrives litt, så trenes litt.


#11

Blondie sa for siden:

Leiligheten min legges ut for salg i dag og jeg er helt frynsete. Spørs om jeg får gjort så mye fornuftig.


#12

star sa for siden:

Jeg har litt angst over at jeg i helga må sove på sofaen og ikke får en eneste plass å trekke meg tilbake på. Men det blir så kos å se familien.
Må innom senteret etter jobb for et par ting.
Og "surere" ute enn varselet påstod. Men for min del kan det være drittvær ut fredag. Vil veldig gjerne ha ok vær på lørdag.


#13

Stompa sa for siden:

Endelig litt finvær her. Jeg har vært hos optiker og bestilt solbriller med styrke; nå skal jeg sykle hjem for å vurdere norsktekster.


#14

Sissel sa for siden:

På kontoret idag, en av to dager i uka vi må være der. Godt å se noen kollegaer igjen, og har klart å være effektiv heldigvis.


#15

Strå sa for siden:

Det ble ikke jobb på meg i dag, men jeg fikk gått en fin tur i høstvinden. Det føltes i hvert fall som høst.


#16

Taien sa for siden:

Det ble en fin og kraftig rørende begravelse i en fullsatt kirke. Dere som har vært på Dropsene eller Steam: det er ene eieren som gikk bort så uendelig tidlig.
Jeg har grått i en time så nå er jeg helt utslitt....jeg trenger å le!!


#17

Frøy sa for siden:

Jobb er fremdeles blærk. Men jeg har mange fine kollegaer da, han ene hadde vært på butikken og kjøpt en "liten" overraskelse til meg og det var 15 bokser med Cola som han hadde satt i kjøleskapet. De kjenner meg så godt. :rørt:

Nå må jeg bare forberede meg til et møte i morgen før jeg setter snuten hjem. Håper på å være ut dørene her før klokken 17.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.