Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvite joggesko

#1

Mex sa for siden:

Jeg møter stadig vekk folk med kritthvite joggesko. De ser ut som de har tatt dem på seg rett fra butikken. Rene og pene - og hvite.

Mine hvite joggesko ser ut som de er brukt hver eneste dag i all slags vær så snart jeg tar dem på meg en dag.

Hvordan holder dere hvite joggesko hvite? Vasker dem ofte?
Maskinvask? Håndvask?

I går lot jeg mine ligge noen timer i kaldt vann med omo ultrahvitt før jeg lot dem få en runde i maskinen på 30 grader. Og de ble jo bedre, men de er fortsatt ikke bra. Så da lurer jeg veldig på hva folk gjør for å holde sine så hvite.


#2

frukt sa for siden:

Jeg bruker de bare når det er tørt ute, og når jeg ikke skal gå mye ute. :humre: Og de vaskes jevnlig i vaskemaskin, eller jeg bruker rengjøringsmiddel fra skobutikk.


#3

Señora sa for siden:

De har nok kjøpt nye :knegg:


#4

frukt sa for siden:

Jeg har hatt mine i minst 3 år faktisk. :stolt:


#5

dharma sa for siden:

Jeg lette etter en sånn tråd for noen dager siden, men tenkte jeg måtte prøve meg frem før de ble for ille.

De var ikke kjempemøkkete fra før, men ble omtrent som nye.
Skoreimene la jeg i vann i vanish.
Sprayet vanish på tøyet på skoene og smurte inn sålene med c krem.(sunkost.no/c-vidunderkrem-lavendel?gclid=CjwKCAjwp7eUBhBeEiwAZbHwkeXXQJwdZSHcU12ggBULsldnmzWgtA2UWECjXuAsraamdpd7GrGxthoCUgEQAvD_BwE)

Skrubbet sålene med tannbørste og resten av skoene med en oppvaskbørste. Brukte også litt c krem på de mest gjenstridige flekkene på tøyet.
Skyll og tørk.:)


#6

Mex sa for siden:

Men dette er jo mye jobb! :knegg:


#7

Hyacinth sa for siden:

Jeg planlegger skobruken min. Året rundt. Ikke sånn helt manisk, men jeg tenker alltid over hva jeg skal og hvilke sko jeg skal ha.

Hvite sko brukes når det er tørt eller inne på jobb, og jeg går ikke tur i dem. Mine fra Skechers går i maskin. Gjør det i blant, og jeg bruker Vanish-spray og Vanish-pulver i maskinen. Du kan også bruke tannkrem eller skurekrem på sålen.

Men generelt er jeg nok lite sølete. Mannen min kan jo ikke ha lys bukse på seg mer enn noen timer… :roll:


#8

-ea- sa for siden:

Lar de ligge innsmurt i Vanish ei stund, en time kanskje, og så i vaskemaskinen på førti grader med omo ispedd ei teskje Vanish-pulver.
Tror jeg skal spraye impregnering på dem neste gang jeg har fått dem helt hvit, kanskje det hjelper litt mot skitt?


#9

Hyacinth sa for siden:

Sånne ting gjør jeg kanskje kun en gang eller to i året.


#10

dharma sa for siden:

Helt enig.:knegg:
Ikke sikkert jeg gidder å gjøre det alt for ofte.:p


#11

GinaK sa for siden:

Jeg er nøye med skotøy. Sprayer med impregnering når de er nye og følger opp jevnlig. vasker lisser og skrubber sålen. Bruker sånn rosa Vanish. De ser nye ut hele tiden. Passer på gutta sine sko også. Alle sko blir vasket over og impregnert jevnlig.


#12

Karamell sa for siden:

Vaskemaskin med Vanish for de i tøy, men for Air Force 1 bruker jeg sånn magic erasersvamp. Fungerer på mine. På guttene sine, som også bruker de om vinteren og helt ukkritisk fungerer det en del, men ikke helt 100 %.


#13

Madicken sa for siden:

Tannkrem eller JIF skurekrem på sålene, en omgang med Vanish før de kjøres i vaskemaskinen med Blenda og en dæsj med bakepulver = kritthvite sko. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.