Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjemløs sykkel

#1

frukt sa for siden:

Hadde du kjørt 2 mil for å levere en sykkel på hittegodskontoret? Er man et dårlig menneske hvis man ikke orker å gjøre det? Ja, det lurer jeg på i dag.


#2

Syrinx sa for siden:

Jeg hadde lagt den ut på en mistet/funnet-side på Facebook.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Jepp. Jeg hadde ikke kjørt to mil for å levere en sykkel, nei.


#4

millact sa for siden:

Nei, hadde ikke gjort det.


#5

frukt sa for siden:

Jeg har gjort det, men kan jo legge den ut på flere. Det stod faktisk et navn og telefonnummer på et klistremerke på sykkel, fra et eller annet sykkelritt antakelig. Men jeg har ikke fått svar på meldingen jeg sendte.


#6

frukt sa for siden:

Det er jo for gale at den bare skal ligge der og ruste. Men man kan jo liksom ikke gi den vekk heller synes jeg. Kanskje kommunen har mulighet til å hente den om ikke eieren melder seg? Skader ikke å spørre. Det er vel i deres interesse at det ikke ligger sykker og slenger rundtomkring.


#7

veobra sa for siden:

Jeg hadde ikke kjørt og levert. Hvis det var en dyr sykkel jeg mistenkte var stjålet kunne jeg nok tatt den med hjem hvis det passet. Med tanke på at den ikke ble stjålet en gang til mens den så henslengt. Ser sykkelen ut til å være mindre verdifull vil jeg nok gjøre som deg å legge ut åå facebook åå passende sted og forsøke kontakte eier.


#8

frukt sa for siden:

Jeg skal til Stavanger i neste uke, og det er enkelt å svippe innom politiet, så jeg tror jeg leverer den inn hvis den fortsatt ligger der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.