Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Over Oslo 2022

#1

C3PO sa for siden:

Nå nærmer det seg koronautsatte Over Oslo og Pet Shop Boys. Jeg har oppdaget til min skrekk at konserten starter først kl. 22:45. Ikke ideelt når jeg skal løpe parkrun morgenen etter.

Jeg har ikke vært på festival siden Kalvøya på 80-tallet, så fortell meg det jeg trenger å vite. Jeg ser at de anbefaler parkering på Storo shuttlebuss. Synd at jeg bor såpass langt unna at sykling ikke er aktuelt.

Tinnitusen min gjør at jeg fortsatt er plaget etter Elton John i helgen som var, men jeg klarer ikke å bruke ørepropper. Burde jeg skaffe meg hørselsvern? Jeg drikker ikke alkohol. Kommer folk til å være veldig fulle eller vil det være OK såpass sent på kvelden? Blir det håpløst å se noe når vi ikke har behov for å møte opp noe særlig før Pet Shop Boys skal på scenen?

Jeg er forresten klar over at jeg høres ut som skikkelig gammel dame. Jeg danser i det minste på konserter, så det bør være litt håp for meg.


#2

amylin sa for siden:

Ja, det kommer til å være fulle folk der så seint. Tror ikke du kommer til å ha noen vanskeligheter med å finne plasser der, spesielt ikke om du ikke må være helt oppå scenen. Det er ikke busser opp dit etter at shuttle-bussene slutter å gå, så da tror jeg du må ta en taxi opp fra Storo.

Og kos deg og nyt Pet Shop Boys.

Etter koronok-utsettelser faller PiP, Alicia Keys og Over Oslo på samme helg ... Gjett hvem som har billett til alle tre?! Så blir ikke Over Oslo på meg.


#3

C3PO sa for siden:

Takk! Jeg hadde lest nøye nok det med at shuttlebussen slutter kl. 18:30. Det var irriterende. Jeg får se på rutebuss eller parkere på Årvoll og gå opp derfra. Uken er skikkelig travel fra før, så motivasjonen er ikke spesielt stor akkurat nå.


#4

Snippa sa for siden:

Kan du bruke headset-ørepropper? Det funker i tilfelle fint på konsert. Jeg bruker de jeg vanligvis bruker til telefonen, og de stenger akkurat passe mengde lyd ute.


#5

Timar sa for siden:

Spørsmål som passer under samme overskrift: Hvor finner dere billettene deres? Jeg fikk en mail om at det nærmet seg konsertdag, og at billetten min fra 2020 på samme dag gjaldt. Jeg kan ikke erindre at jeg har kjøpt billetter til OverOslo, og finner ikke noe i mailen min, men kan de finnes et annet sted?


#6

nokon sa for siden:

Eg las ein plass at det skulle gå an å logge inn på Ticketmaster.


#7

Timar sa for siden:

Takk! Kommer ikke inn på Ticketmaster heller. Snakk om dårlig IT-karma-dag..


#8

C3PO sa for siden:

Mine billetter ligger i Ticketmaster. Angående ørepropper, så har jeg Jabra ørepropper til løping, som har «hearthrough»-funksjon, så jeg lurer på om det kan være en mulighet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.