Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forsiktig feriefundering (Danmark)

#1

Maverick sa for siden:

Jeg utforsker muligheten for å ta noen dager utenfor kontoret i sommer og funderere på å ta med jentungen (pluss hva nå enn som vil være med av storebrødre) til Danmark. Lettvinn kjøreavstand og lavterskel, what's not to like.

Legoland og Givskud Zoo er tanken, og så ønsker jeg meg en campinghytte på en rolig camping et sted ved havet. Hvor er ganske hipp som happ, men Jylland er enklest.

Tips til campingplasser jeg kan sjekke ut? Vil ha minst mulig hassle og mest mulig hav og strand. Veldig lite opptatt av fancyfaktor eller tilgjengelighet eller whatever - hytte, hav, strand og ro er specs her altså. Fin strand. Min datter er en strandloppe. :jupp:


#2

frukt sa for siden:

Området rundt Juelsminde er veldig fint. Vi leide sommerhus et stykkke fra byen, men denne campingplassen ser fin ut.
www.sandbjergvigcamping.dk/


#3

Røverdatter sa for siden:

Vi bodde på Blåvand camping ved havet for mange år siden. Det er sydvest i Danmark. Litt kjøreavstand til alt, men super sommerplass.


#4

Maverick sa for siden:

Nå har jeg sett på kartet og har vært på campingplasser selv rundt hele Jylland tror jeg. :knegg: Blåvann husker jeg godt!

Tror vi, om jeg klarer å få tatt fri, tar med en bil og telt og gode luftmadrasser, så kan vi loffe rundt som vi vil uten forhåndsbooking. Har lyst til å dra innom Skagen og Rømø og kunne egentlig vært fint med en tur innom Køben også.


#5

My sa for siden:

Vi overnattet en gang på Grenen camping i Skagen. Den var stor, og muligens ikke så mye ro som du er ute etter, men har fantastisk strand. Og fine lekeplasser. Vi sov i telt, så jeg kan ikke si så mye om hyttene, annet enn at de ser veldig fine ut.


#6

Maverick sa for siden:

Oh, nå kom jeg på at det jo er en drøss sånne sheltere (gapahuker more or less) strødd rundt i Danmark, og noen av dem ligger fantastisk plassert også.


#7

Røverdatter sa for siden:

Det er jo også mye av det de kaller «primitiv camping», som er ubetjente plasser man kan campe med telt. Ofte med dusj-og grillmuligheter. Danmark har også veldig fine vandrehjem overalt, og de kan bookes underveis.

Høres veldig koselig ut å bare loffe rundt. :)


#8

Pelle sa for siden:

Øster Hurup på øst Jylland har fin Strand og super iskrembutikk. Men vet ikke noe om camping… Skallerup har riding og super lekeplass, tror det er camping i nærheten av Lønstrup, en bitteliten by.


#9

Maverick sa for siden:

Ser jeg brukte en hel halvtime på å gå fra «vil prebooke campinghytte» til «nah, loffe rundt og campe på innfall». :knegg:

Veldig greit med gode plasstips, da!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.