Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

millact sa for siden:

Ny tur på søpla, de to håpefulle skal gjøre skolearbeid og vi har planer om å besøke min bror og co på hytta en tur.


#3

star sa for siden:

Bunaden er på og straks på vei ut døra. Den er fortsatt for stor, men levelig. Bytter etter mat tror jeg.


#4

Blondie sa for siden:

Gratulerer med dagen, Star! :flagg:

Jeg har vært drosjesjåfør for eldste på morgenkvisten, nå er det litt mer visningsvasking før grillings hos svigermor i ettermiddag. Det er så fint å kunne glede seg til sånt. :glis:


#5

Hondacrv sa for siden:

Jenta er ikledd bunad og sendt i kirka for sangoppdrag, mens konfirmasjonen me skal i ikkje begynner før klokka ett, så her set eg og psyker meg litt opp, men trur det blir bra når me kjem i gang. Gode folk me skal vere sammen med :hjerter:


#6

millact sa for siden:

Gratulerer med konfirmant, Star! Håper dagen blir flott.


#7

Dali sa for siden:

Gratulerer med konfirmant!
Vi hat også vært på søpla. Rester etter snart 12 år med oppussing og rehabilitering ryddes bort. Lettelse med hver ting som kastes.


#8

Frøy sa for siden:

Gratulerer med konfirmant Star.

Her sitter jeg å skal skrive søknad på en stilling hvor det er jeg selv som har utformet stillingsinstruksen. Dette føles jo helt feil og heilt tullete. Jeg blir litt trassig tenåring og vurdere å vente helt til siste frist med å søke så de virkelig får kjenne på hvordan det er å føle seg lekt med, neida, joda.....

Mann er på skytestevne, jentungen koser seg med symaskinen og guttungen har gått til en kompis før de skal ta seg en tur på byen(!).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.