Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Stompa sa for siden:

Morn. Sitter på OSL, valgte formiddagsfly hjem. Da rekker jeg å gå den faste søndagsturen med venninna mi i dag også. Flyr SAS Plus, så har tilgang til lounge, og det er virkelig en deilig luksus. Så stille her! :elsker:


#3

star sa for siden:

Trøtt og sliten.
Fin dag i går.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Var på fest i går, men var sjåfør, og det er virkelig et bra valg, altså!


#5

Hondacrv sa for siden:

Eg er ganske utmatta etter å ha hatt på bunad i ti timar i går, men for ein herlig konfirmasjon. Veldig stas å ha så gode venner! Og eg var plassert ved dei vertskapet kalte for «latterbordet» så me hadde det jo rasande festlig på mengder av heimelaga ripssaft :hjerter:


#6

vixen sa for siden:

Vi slapper av og venter på at vi skal gjøre oss klare til konfirmasjon. Det blir hyggelig, men det blir en lang ferd natt mot dag etterpå. Vi kjører hjem i kveld og er nok ikke hjemme før tre i natt. I morgen er det skole og jobb. Gutta har med seg pledd og puter til bilen. Men får bli tidlig seng i morgen.


#7

Appelsin sa for siden:

Jeg har hatt foreldrene mine på overnattingsbesøk - det var koselig, men nå har de dratt videre, og jeg skal på regnværstur med ei venninne.


#8

Maverick sa for siden:

Jeg har jobbet siden kl 07. :hjerter: :mumle:


#9

him sa for siden:

Har vært taxi og jobbet. Prøvde å vekke E, men nope. Tror jeg hopper i dusjen og gir det et nytt forsøk siden


#10

Fersken sa for siden:

Vært ute i frisk luft og sett på sykkelløp. Glad jeg tok vinterkåpa på, overraskende surt og kald vind.


#11

Blånn sa for siden:

Puh, 8,5 timer dugnad på Granittrock i går, 6,5 timer i dag. Veldig gøy å høre poden spille. :D Nå godstol og beina høyt.


#12

Malama sa for siden:

"rolig dag uten planer" her. Mao, vi skal ikke noe (ut av huset, med andre etc) , så da har vi mye å gjøre (i huset, vi som bor her) være seg farging av disker (diskgolf - disker som farges med tekstilfarge i balsam), rydding, klesvask, ferieplanlegging, noe å se på tv, spill å spille. Folk å snakke med.

Fint med en sånn dag innimellom også.


#13

Stompa sa for siden:

Jeg er hjemme igjen. Har tapetsert gangen, gått lang tur med venninne, tatt opp gulvet i gangen og klargjort to dører for maling. Håper å ta ett strøk i kveld og ett i morra tidlig, før jeg begynner å legge gulv og sette opp lister.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.