Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Venninnetur København. Tips?

#1

pippo sa for siden:

Vi skal på venninnetur til København i september, og jeg skal overraske venninnene med en aktivitet, en fin middag el. i anledning et jubileum. Noen som har gjort noe gøy i København som de vil dele? Aller helst en morsom aktivitet, kan gjerne innebære mat/drikke, men gode restauranttips tas også veldig gjerne imot. Takk, takk!


#2

Tjorven sa for siden:

Hvis dere har litt penger å bruke, ville jeg spist middag på Punk Royal. www.punkroyale.se Vi spiste der i vinterferien og det var nydelig mat og en kul opplevelse på en gang.


#3

pippo sa for siden:

Wow, det så gøy ut Tjorven! Et par av damene er litt kresne, så mulig det blir litt mye? Jeg synes det så skikkelig kult ut!


#4

Tjorven sa for siden:

Det er IKKE et optimalt hvis man er kresen, nei. Vi fikk servert mye rart. Men jeg finnes ikke kursen, og synes det var utrolig god mat. Mye bedre enn det ultrakule konseptet tilsa; jeg fryktet de ikke klarte kombinasjonen, men det gjorde de.


#5

Charlie sa for siden:

Trio har både cocktailbar og restaurant med fantastisk utsikt.

restauranttrio.dk/om-trio

For kulturelle opplevelser er Nationalmuseet, Glyptoteket og Rosenborg Slott severdigheter som går under radaren for mange nordmenn.

Noe annet som går under radaren, er spa’et i underetasjen til d’Angleterre (luksushotellet på Kongens Nytorv)

amazing-space.dk/


#6

amo sa for siden:

Vi var i København forrige helg og jeg anbefaler tur til Reffen. Så mye godt og høy festivalstemning i flott vårvær. Ta vannbuss ut, da får dere sett København fra sjøen. reffen.dk/
Neste dag spiste vi lunsj på D`angleterre, eksepsjonelt dyrt, men for en matopplevelse lell.


#7

pippo sa for siden:

Tusen takk for gode tips! Dette blir gøy!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.