Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppblåsbart liggeunderlag

#1

star sa for siden:

Etter forrige etterlysning for snart 4 år siden :dåne: så endte vi opp med en Mammut Ajungilak bamse extreme.
Men det tar ganske stor plass når man f.eks skal drasse på det ute blant folk for så å sove på skole.
Vel egentlig ikke, men jo. :sparke:
Finnes det noen greie oppblåsbare som ikke tar så stor plass?



#3

Malama sa for siden:

De som blåser seg opp selv er store. De som man pumper opp med pumpe eller pose blir mye mindre. Vi har en exped synmat dobbelmadrass og den er ikke 1/3 av de enkeltmadrassene som blåser seg opp selv. Hele familien skal over på sånne små.



#5

My sa for siden:

Anbefaler det som Isprinsessen linker til. Vi har bådd syntetiske og dunfylte. Tar liten plass og er gode å ligge på. Eneste ulempen er at de bråker. Altså knirker høyt når man snur seg. Men fordelene oppveier for det.


#6

Malama sa for siden:

Vi har altså 4 ulike merker i teltet, foreldrene har det exped syntetisk, og det er IKKE det som knirker mest av de vi har bortgjennom altså... (Ungene har billigere greier, og oppjusteres nok til exped etterhvert)

Jeg likte godt vårt 10 cm høye (vel, skulle kunne bli det ialle fall) selvoppblåsende dobbeltmadrass, for all del, den var tykk og god, men ENORM i baggasjen... Så den burde vi egentlig selge, men hvordan selger man noe som er større enn et gjennomsnittelig baggasjerom ;) (Neida, så ille er et ikke, men jeg kan ikke akurt anbefale det for tur, for det er svært)


#7

My sa for siden:

Mulig Downmat knirker mer en Synmat? :gruble: Jeg har Down-, ungene har Syn-.


#8

Malama sa for siden:

aner ikke, down har jeg ikke prøvd


#9

Apple sa for siden:

Noen som kan anbefale et for vinterbruk?


#10

My sa for siden:

Exped Downmat. :nemlig:

#11

banana sa for siden:

Vi har akkurat opplevd at begge våre (12 år gamle) Exped DownMat har fått brudd i sveisene mellom kanalene. Det blir jo sånne progressive brudd, det blir flere og flere, og når den første sveisen går er underlaget i prinsippet ikke lenger brukelig. Jeg er skeptisk til å kjøpe nytt, det er dyre ting og at de har begrenset levetid på tross av ikke veldig aktivt bruk synes jeg er trist. Ikke kan man resirkulere materialene, og ikke får man reparert dem.

Men det skal sies at de er de beste liggeunderlag som finnes i bruk.



#13

frukt sa for siden:

De selvoppblåsende jeg har er ikke så store når de er rullet sammen, mindre enn en sovepose. Har ikke noe å anbefale da jeg har hatt de i mange år.


#14

banana sa for siden:

Jeg har spurt. Denne feilen er ikke mulig å reparere.


#15

Malama sa for siden:

Så kjedelig da.

Vårt exped er bare fra i fjor, jeg liker der veldig godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.