Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Krom eller svart på badet? Hvitt eller svart toalett?

#1

vixen sa for siden:

Skal pusse opp det hersens badet. Det blir plater og belegg. Belegget er ganske mørkt,men veggene heter grey sand og er ganske lyst og nøytralt. Jeg lurer på om jeg skal kjøre tradisjonelt med hvit do og krom på dusj,armaturer,lister på dusjhjørnet og slikt. Eller om jeg skal velge svarte detaljer. Og hva med selve doen? Vegghengt matt sort do eller hvitt?


#2

Shun sa for siden:

Jeg er ikke begeistret for sort i interiør overhodet, så jeg stemmer for krom og hvitt toalett.


#3

Bergensis sa for siden:

Det blir veldig fort flekker på svart matt!


#4

meisje sa for siden:

Sorte detaljer er i tiden og passer godt til gråe vegger og mørkt gulv.

Så er spørsmålet hvor lenge svart er inn, tenker det blir som åttitalets fargede doser, vasker og badekar. Veldig fint og moderne, men fare for å være veldig ut om noen år. Hva slags stil har dere i resten av huset ? Mørke vegger og svarte detaljer allerede eller landling med panel. Hvis dere har det tradisjonelt skulle jeg nok ha valgt hvitt og krom evt messing.


#5

Musemus sa for siden:

Svart do og kalkutslag. :iiik:


#6

vixen sa for siden:

Huset vårt er ikke nytt og moderne,men det har mye svart i seg. Det er brunsvart ute og stua har store vindusflater med sorte sprosser og karmer. De sprossene kan ikke lett tas av så huset kommer til å preges av dette før det ev totalrenoveres. Det blir ikke så lenge vi bor her for å si det sånn. Kjøkkenet har også sorte underskap.


#7

vixen sa for siden:

Jeg har sort vask på kjøkken,men har ikke merket kalk der. Kanskje vannet her ikke er så kalkholdig. Jeg elsker den svarte vasken på kjøkkenet fordi man ikke ser flekkene på samme måte. :sparke:


#8

Neket sa for siden:

Jeg har svarte kraner og svarte kanter på dusjkabinett, men hvit do. :jupp: Aner ikke hvor lenge det er moderne, men jeg syns det et fint, og det er jo det viktigste. Svart do må jeg innrømme at jeg er litt skeptisk til (men jeg har også svart kjøkkenvask)



#10

Galathea sa for siden:

Vi har veldig kalkholdig vann så jeg valgte bort svart, og har matte stålfargede armaturer, syns de er finere enn de blanke i krom.
Fins jo alskens farger å velge i; messing, kobber, hvitt, hadde jeg stått helt fritt hadde jeg valgt matt kobberfarge.


#11

Myria sa for siden:

Helt enig. :jupp:


#12

Madicken sa for siden:

Krom og hvitt, men jeg er heller ikke veldig glad i svart i den slags interiør.


#13

Lykken sa for siden:

Vi pusset opp ifjor og har plater på vegg og fliser på gulv og dusj. Vi hae svart toalett, vask, høyskap, armaturer, dusjsett, slukrist erc i svart. Synes det er lekkert. «Alle» velger hvitt, så synes det blir mer edgy. Men vi valgte svart kjøkken for 10 år siden også, føler ikke at det er umoderne ennå.


#14

Input sa for siden:

Enig i dette, selv om "ikke begeistret for" er en underdrivelse. :knegg:


#15

Toffskij sa for siden:

Jeg tror svarte detaljer kommer til å være so 2022 om null komma niks. (Vi har svarte stikk, kraner, dusjhode etc. takket være forrige eier. Er bare sånn passe begeistret.)


#16

sindrome sa for siden:

Når jeg skal ha ny do så håper jeg at den skal vare 20-30 år og da velger jeg en farge som er nøytral, for at den ikke skal bli datert ila kort tid. Så hvit. Hadde derfor også gått for krom fordi jeg helst vil slippe å bytte for mye.


#17

vixen sa for siden:

Jeg har bedt om tilbud på begge deler så kan vi tenke oss om litt. Artig at det er så delt. Folk jeg har spurt i virkeligheten så og si stemmer stort sett svart.


#18

Lykken sa for siden:

Du kan se her så får du et inntrykk av hvordan det kan se ut.
Det som er mest in nå er jo gull og kobber detaljer.


#19

vixen sa for siden:

Takk Lykken! Jeg synes det er kult jeg! Kommer til å ha Eik på skap,men ellers mye av det samme dersom vi går for det.Men meget mulig det blir safe og nøytralt altså. Prisen spiller også inn.


#20

Lykken sa for siden:

Js, pris er en faktor. Vi har dyre møbler og tilbehør, men har fått store rabatter via jobb, så ellers hadde vi valgt noe annet. Vasken i svart må tørke over veldig ofte, veldig fort synlig med flekker og matt svart er også veldig utsatt for flassing/skader. Doen er jeg overraskende fornøyd med, veldig lett å holde ren.


#21

Nenne sa for siden:

Enig.


#22

Musemus sa for siden:

Vi har forresten ett av badene med svart krom, det er griselekkert! Det var doble prisen av vanlig krom, men mannen får rabatt. Men kan anbefales!



#24

liefje sa for siden:

Jeg er mest glad i krom og hvitt. Hos oss er det sorte blanke skap med heltre benkeplate på bad men hvite vasker/toalett og krom armatur. Veldig fornøyd med det.

Synes det er fint med detaljer i sort, men ville vært skeptisk til om dette kunne bli vanskelig å få tak i deler til fremover. Har måttet bytte dusjslange en gang og i tillegg måttet bytte sete på et toalett (det sprakk) og det er en villmark av leverandører og ikke alltid lett å finne matchende deler hvis noe går i stykker - og det selv om man går for hvitt og blank krom.


#25

Unicorn sa for siden:

Jeg syns svarte detaljer er stilig, og hadde valgt det selv om jeg skulle pusse opp et bad. Lykken sitt bad er knallekkert!!


#26

Magica sa for siden:

Jeg misliker alt som er svart i interiør så jeg hadde gått for hvit. Hilsen kjedelig.

Men jeg kunne jo brukt farger på annet interiør da! Når jeg tenker meg om så er doringen på hytta lyseblå (og veldig kald!), den er retro da.


#27

Geitrams sa for siden:

Jeg er også kjedelig, hadde valgt hvitt og krom. Den sorte trenden er på tur ut både på vegger og kjøkkeninnredning, registrerer jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.