Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Frøy sa for siden:

På kontorkontor, nesten klar for et fem timers langt møte. I kveld er det sommerfest med jobben så kjole og diverse er pakket med for jeg gidder ikke å reise hjem for å snu.


#3

Millen sa for siden:

Plan, ny dag på stranda.
Nå kaffe på terrassen.


#4

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor med plan om å trene, og en handletur på jobbens vegne.


#5

millact sa for siden:

Hjemmekontor en times tid. Venter på en dame som kommer med tilbud på plissegardin mot naboen. Sånn går det når de planter hekk foran mitt vindu. Skal selvsagt gi beskjed om hva jeg mener om saken, men jeg kan ikke lage krig ut av det slik de har gjort og gjør.


#6

star sa for siden:

Sendt en avgårde på tur. Han var ikke veldig begeistret. :humre:
En valgte hjemmeskole for å ikke irritere klassen med hosting hvert minutt.
Jeg har skravletime på slutten av arbeidsdagen.


#7

polarjenta sa for siden:

På kontoret. Har et møte og skal til legen etterhvert.

Mamma og pappa har 54 årsbryllupsdag i dag så jeg skal kjøpe en bukett etter at jeg har vært hos legen.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg har aldersnevroser i dag som alle andre ganger på denne datoen, eldstebarnet fyller 23. :sjokk: Jeg kan ikke på noen måte redegjøre for all den tiden som har gått siden den gang.

Litt stress i innspurt av karakteroppgjør, en visning og en forestilling, jeg kjeder meg ikke.


#9

Anda sa for siden:

Hjemmekontor før et langt møte i byen - og så skal jeg ut og spise på nokså fancy restaurant i dag. Mannen og jeg har vært gift i 20 år, og jeg skjønner ingenting jeg heller. :hehehe:


#10

Blånn sa for siden:

Jeg er på jobb. Har så langt hengt ut regnbueflagget og forklart for minst en elev hvorfor vi markerer Pride. Dette kan bli en lang måned. Nå venter jeg på eleven jeg underviser.


#11

Eia sa for siden:

God formiddag. Har allerede rukket å besvare en god del mailer, blant annet en som nok vil gjøre at vi ser en travel høst foran oss. :hyper:

I går måtte jeg hente eldste før tiden på hans siste arbeidsdag på den plassen. Han hadde klart å falle og slå "høl i huet", som vi sier det her. Alt vel, da. Ingen hjernerystelse, og såret sluttet å blø etterhvert. Men en litt annerledes siste arbeidsdag enn han forventet.


#12

Toffskij sa for siden:

Gwah, det er så himla travelt! :gal:


#13

Appelsin sa for siden:

Jeg har fått meldt frysesnitt, og får ikke til å gjøre noe annet mens jeg venter på å få det inn på kontoret, så det blir nettsurfing i stedet :himle:
Er litt den stilen hele uka.


#14

Heilo sa for siden:

Jeg aner ikke hva dette betyr, Appelsin, og det er litt gøy. :fnise: Har du gjort et snitt som skal fryses fysisk, har noe du har gjort blitt fryst i metaforisk forstand, venter du på noe som er fryst som skal tine før du kan jobbe med det, eller hva skjer? :hyper:


#15

Appelsin sa for siden:

:lol:
Pasienten ligger i narkose, og kirurgen tar noe vev fra pasienten som hen vil ha svar på på direkten, for å avgjøre videre tiltak. Derfor må vevsprøven behandles med flytende nitrogen/fryses, snittes med én gang, legges på glass og bli farget. Så ser jeg på den i mikroskopet og ringer inn på operasjonsstua, og gir svaret til kirurgen. Vanlige prøver blir fiksert med formalin og støpt i voks/parafin, og den prosessen tar minst et par dager.
Det er liksom patologens akuttmottak :knegg:


#16

celebelen sa for siden:

Da lærte vi et nytt ord i dag, Heilo!

Gratulerer med barnet, Blondie :ballonger:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.