Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken kake til lotteri?

#1

gajamor sa for siden:

Jeg skal levere ei kake til et lotteri i morgen, men aner ikke hva jeg skal lage. Hva ville dere vært mest glade for å vinne til pinsehelga? Eneste krav er at den må inneholde egg, slik at jeg får brukt opp noen av dem :)


#2

Palmen sa for siden:

Gulkake. Sånn med nøttebunn og gul krem.


#3

Anne C sa for siden:

Verdens beste eller den Palmen vil ha.


#4

Charlie sa for siden:

Noe enkelt og «bakt» ser hygienisk ut. F.eks. en formkake eller sjokoladekake. For min del er jeg litt skeptisk til ulike kremkaker i sånne sammenhenger, fordi det blir usikkert om den er oppbevart i rett temperatur.

Verdens beste skuffekake er en mulighet. Kan også deles i to, en gevinst og en smakekake hjemme.

breddefotballfrue.wordpress.com/2014/10/19/verdens-beste-fotballkake/


#5

gajamor sa for siden:

Takk for gode ideer! Akkurat nå står en tropisk aroma i ovnen, men jeg har også ingredienser til suksessterte. Var bare så usikker på hvordan jeg skulle pynte den.

Den skuffekaka så veldig praktisk ut, den skal jeg spare til seinere bruk. Alltid glad i kaker hvor det er eggedosis og smeltet smør.


#6

Charlie sa for siden:

Tropisk aroma er veldig godt. :vilha:


#7

vixen sa for siden:

Suksessterte kan pyntes med litt revet sjokolade bare. Den holder seg godt og er glutenfri (iallefall den som jeg lager)



#9

liefje sa for siden:

Jeg bakte alltid eplekaker til sånt. Enkelt for meg og godt for dem som vinner.


#10

Timar sa for siden:

Jeg hadde blitt mest glad for noe fra en konditor eller et bakeri :sparke: Det er noe med å ikke ane noe om verken tilberedning eller oppbevaring av hjemmebakte kaker...

Men kaker som det er langt litt omsorg i pyntingen slik at jeg ser at kakebakejobben er tatt på alvor, de hadde jeg både blitt glad for og spist.


#11

Charlie sa for siden:

Enig i det. Når vi har hatt kakelotteri og folk kunne velge, valgte de ofte den kjøpte foran hjemmelaget. Derfor jeg ville foretrukket en som hadde vært i ovnen framfor en med mye kremer og håndtering.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.