Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oslo - er det egentlig noe å spise der?

#1

Dali sa for siden:

Inspirert av rine sin tråd. :knegg: Skal på mor og datter tur med 13-åringen. Hun kan spise sushi til alle måltider, så jeg lurer på hvor vi bør dra for å spise god og halvveis barnevennlig sushi? Her i byen er det Sabrura som gjelder, noe mor syns er litt kjedelig.

Vi drar med nattoget så jeg lurer også på hvor vi bør spise frokost? Tenker de har frokost på hotellet vi skal til men kanskje fins det noe mer spennende i nærheten av togstasjonen?

Ellers tips til gode middag og lunsjsteder sentralt? Og noe spennende å se foruten slottet, operaen og Vigelandsparken? Er Munch spennende for en gjennomsnittlig 13-åring? Vi er i byen fra 22-24.06.


#2

Che sa for siden:

Mine barn har likt Astrup Fearnley-museet. akkurat mat skal oslofolka tipse om.


#3

Olifant sa for siden:

En 13-åring ville jeg tatt med i Mathallen, på Vipps eller Street food Oslo eller Street Food Barcode.

Man kan stort sett droppe innom for frokost på de fleste hotellene. Min favoritt er Bristol, men server jo et lite stykke fra Oslo S, vil tro Amerikalinjen er helt knall (ikke testet selv) og Folketeateret har pleid å være veldig bra.


#4

Olifant sa for siden:

Både Munch og det nye Hovedbiblioteket er verdt et besøk.


#5

Dali sa for siden:

Vipps, mener du Vippa som jeg leste om i rine sin tråd? Takk for mange tips.


#6

-ea- sa for siden:

Noen år siden jeg og tenåringen kom til Oslo grytidlig med tog, men da kunne man få frokost på Thon Opera med god rabatt ved framvisning av togbillett. Det var supert, de hadde masse å velge i, og vi kunne drøye tida med spising i lang tid inntil resten av Oslo åpna.


#7

Lavender sa for siden:

Det er flere bra sushi steder i Majorstukrysset, som Roll sushi ikke langt fra Frognerparken. Ellers er ungene mine mest på pizza, som Olivia, Villa Paradiso, Mamma pizza i Dronningensgate eller Pizza Mimmo på Frogner.


#8

Dali sa for siden:

Det var bra tips. Opera har gjerne litt større buffet enn det hotellet vi skal på (Rosenkrantz).


#9

Millen sa for siden:

Nei.


#10

Anne C sa for siden:

Jeg og min venninne spiser alltid sushi på Yo Sushi på Østbanehallen. Jeg pleier ofte å velge det som er i menyen. Det er garantert mange andre steder å spise god sushi, men jeg synes det er godt her også. Og helt klart et sted jeg kunne tatt med gutta.


#11

Olifant sa for siden:

Ja. Jeg mente selvfølgelig Vippa. :-)


#12

sindrome sa for siden:

Hvis dere ikke skal ha buffetfrokost så er Joe & the juice poppis med mine tenåringer. Jeg har også lyst til å prøve å spise frokost Backstube en gang. (Ligger en på Oslo City så ikke langt å gå fra toget.

Med tenåring kan du også forsøke Pincho nation (flere lokasjoner) som er en resturant der du bestiller småretter/drikke via app.


#13

sindrome sa for siden:

Dere må også ta dere en tur på Sørenga, den nye bydelen ved Operaen. Grunerløkka er også verdt et besøk, særlig hvis poden liker bruktklær.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.