Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flere BookBites-brukere?

#1

Blondie sa for siden:

Jeg har en stund vært en flittig bruker av BookBites. Det er gratis, ganske anvendelig og med nasjonalt lånekort har utvalget blitt ganske bra.

Men oppdateringene? :mumle: Etter den siste har jeg mistet all lesehistorikken, hele vente- og ønskelista og progresjon i boka jeg leste nå. Dette er såpass irriterende at jeg merker at jeg vegrer meg for å bruke den mye igjen.

Jeg vil jo gjerne at gratisalternativet skal fungere og lurer på å melde inn tips til oppgraderinger og stabilitet. Spørsmålet nå er jo om flere opplever noe lignende? Dette er tredje gangen for meg og tålmodigheten er satt på prøve, men jeg kjenner ikke så mange som bruker den jevnlig. Kan noen her fortelle meg og sine erfaringer?


#2

amylin sa for siden:

Samme her, i tillegg til at jeg ikke klarer å finne en eneste bok det faktisk er mulig å låne. Alle står som ikke tilgjengelig for lån.


#3

him sa for siden:

Jeg bruker den. Er altetende på bøker så finner alltid noe (akkurat nå leser jeg diktsamlingen "Betyr ikke lengre så mye for meg å bety så mye for dere"). Har ikke opplevd samme feil som deg, men synes appen generelt er dårlig på søk, lagring, gjenfinning. Opplever at det responsitive designet (når du snur telefonen) gjør at appen ikke vet hvor du er. Likte godt at det er en timer på lydbokfunksjonalitetet!


#4

star sa for siden:

Bruker bare denne appen. Og leser forholdsvis mye.

Progresjon har vært en vits hele tiden. Prøver å memorere hvilken side jeg avslutter på for den starter ikke der neste gang. :gal:

Hvor finner du lesehistorikk?
Tror ikke jeg mistet noe ved denne oppdateringen. Jeg har mange bøker på ønskelista så hvis en eller to er borte så vet jeg det ikke.


#5

banana sa for siden:

Jeg skriver under på alt det negative her. Verken denne eller Bibliofil-appen fungerer.


#6

jolie sa for siden:

Bruker appen, men den er utrolig irriterende. Stort sett hopper den tilbake til der jeg åpna appen når jeg kommer til et nytt kapittel. Også utrolig snedig at bøker jeg ikke har rukket å bli ferdig med og ikke kan fornyes (pga venteliste har jeg antatt) like etter innlevering har status "tittel ikke tilgjengelig men kan ønskes".

Også er det utrolig irriterende at den er en "lydapp" som kutter musikken jeg hører på når jeg går inn for å lese. Jeg vil gjerne både lese og høre på musikk samtidig. Bedring fra første versjon for da kunne man ikke høre på noen annet så lenge den appen var i bruk. Nå kan jeg i det minste bare starte musikken igjen. Men det er en sånn liten detalj som irriterer. Jeg antar at de fleste skjønner at de må skru av musikken hvis de skal sette på en lydbok.

Ser det ligger en oppdatering ute - skal se om det fører til at jeg mister alt.


#7

jolie sa for siden:

Neida, alt ble værende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.