Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger forslag til forrett for 13-åringer og foreldre

#1

daffy sa for siden:

som kan lages/ prepareres kvelden før. Skal være til en avslutningsmiddag hvor noen andre står for hovedrett som jeg ikke vet hva er.


#2

Floksa sa for siden:

Melon og skinke.
Enkelt og kan lages med fenalår om det er viktig med svinefritt alternativt.

Lefserull. De kan jo lages både halal, kosher, vegetar, vegan, laktosefri, glutenfri (litt mer utfordrende men det går) hva har du. Og er best dagen etter.

Suppe, her er det jo uendelige muligheter.


#3

Charlie sa for siden:

Melonsalat.

Vannmelon, honningmelon, bladpersille, ruccola, eller basilikum/ mynte. Litt bringebær eller blåbær.

Da skulle du ha klart å unngå stort sett det som er av allergier, også.


#4

Millen sa for siden:

Det med allergier stemmer ikke. Folk med pollenallergi har ofte kryssallergi og reagerer ofte på krydder og urter som basilikum med mer. Samme gjelder melon- kryssallergi mot steinfrukter.


#5

Syrinx sa for siden:

En forrett jeg serverte til den målgruppen (minus voksne) var "miniburgere" (brød av baguetteskiver, mini/mikroburgere jeg lagde dagen før), taffelsticks og salat. Ungene syntes det var både godt og gøy.


#6

Syrinx sa for siden:

Kyllingklubber + litt salat er enkelt i smak og noe de fleste liker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.