Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

«Den lille sorte» – i Oslo

#1

Niobe sa for siden:

Jeg skal i begravelse, jeg trenger en klassisk, sort kjole. Jeg har noen timer i Oslo sentrum: Hvor leter jeg?


#2

pippo sa for siden:

Hvis du er villig til å betale litt: Steen og Strøm. Stort utvalg over to etasjer, i flere prisklasser, men stort sett ganske dyre merker.


#3

Gerbera sa for siden:

Jeg har kjøpt noen helt enkle sorte "penkjoler" på HM faktisk. I avdelingen for litt mer klassiske klær.


#4

Input sa for siden:

Jeg kjøpte det samme på Floyd i Grensen for noen uker siden. De hadde helt ned til 32 i str. Da hadde jeg lett i tusen andre butikker først.


#5

Storm sa for siden:

Filipa K pleier å ha mye fint og klassisk.


#6

Niobe sa for siden:

Jeg kan oppdatere litt her. Sorte kjoler er ikke in for tiden. Jeg fant ingen klassiske sorte kjoler på Steen & Strøm og H&M. Men uendelig mengder fluffy og blomstrete kjoler..! Og en sort, lang på Hugo Boss, som var fantastisk, hadde vekket oppsikt, men som var lite klassisk og ikke typisk begravelse.

Floyd hadde to som kunne gått an, men de var fremdeles litt for «søte» i forhold til det jeg hadde tenkt. Og den ene var litt kort.

Mette Møller hadde ingenting sort.

Companys, derimot, hadde to helt fantastiske kjoler fra InWear. Det var veldig i siste liten før jeg måtte kaste meg på flytoget, og jeg manglet energi til å ta en avgjørelse. Jeg angrer fremdeles, den ene kjolen satt som den skulle vært sydd til meg.

«Heldigvis» så ble det såpass kjølig at «vinterkjolen» fungerte helt greit. Men jeg anbefaler ellers Companys for begravelseskjoler.


#7

My sa for siden:

InWear :elsker: er også min redning i en verden av blonder, rysjer og blomstrete kjoler.

Companys har nettbutikk da. :nikker:


#8

Millen sa for siden:

Part Two har og mye fint uten rysjer, blonder og blomster.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.